Overslaan naar content

Verslaggever - AD Groene Hart

Op locatie
  • Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland, Nederland
Redactie

Functieomschrijving

Alphen aan den Rijn De redactie van AD Groene Hart, editie Alphen aan den Rijn, heeft plek voor een talentvolle en gedreven nieuwsverslaggever. AD.nl is de grootste nieuwssite van Nederland en wij zijn hét toonaangevende nieuwsmerk in de regio.

Functie omschrijving
Bij AD Groene Hart krijg je alle kansen en kun je je volledig ontwikkelen. Je mag elke dag eigen verhaalideeën inbrengen, die je vaak direct kan oppakken. Voor jouw verhalen sluiten lezers een (digitaal) abonnement af en willen onze abonnees nog langer bij ons blijven.

De regiojournalistiek is geen dag hetzelfde. Op maandag ga je langs bewoners die opgeschrikt zijn door een wel heel bijzonder ‘cadeautje’ in hun brievenbus: een pornofilm met een opmerkelijk briefje. Op dinsdag spreek je een moeder, die alles op alles zet om haar ontvoerde kind terug te halen. En later in de week graaf je je in het verhaal van een splinternieuw sportcentrum, dat vanaf dag één na de opening geplaagd wordt door bouwtechnische malaise.

Functieprofiel

  • Je bent een echte nieuwsjager die niet kan wachten om je berichten als eerste online te brengen.
  • Je hebt een neus voor nieuws, maar draait ook je hand niet om voor een spannende reconstructie, een reportage van de straat of een mooi persoonlijk interview. Daarbij kies je ook voor nieuwe vertelvormen, die perfect aansluiten bij de behoeften van onze online lezers en volgers.
  • Jij voelt de regio Alphen aan den Rijn feilloos aan, jij snapt het merk AD, jij weet wat een verhaal nodig heeft om er zoveel mogelijk lezers een groot plezier mee te doen.
  • Je hebt een binding met de regio en bent bereid om ook piket- en weekenddiensten te draaien.


Dit kan je van ons verwachten
Een plek op de redactie van hét toonaangevende nieuwsmerk in de regio Groene Hart en onderdeel van het grootste nieuwsmerk van Nederland. Dit is een snel groeiende regio, een gebied waar mensen zielsveel houden van hun stad of dorp. Een gebied waar heel veel soorten mensen leven en werken, waar samenleven niet altijd even makkelijk is. Een gebied dat bol staat van verhalen die verteld moeten worden. Groot of klein, lief of confronterend, urgent of onderhoudend.

En verder bieden wij een

  • salaris, passend bij jouw ervaring.

  • 38-urige werkweek.

  • 12% keuzebudget (opgebouwd uit 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget).

  • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.

  • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen via onze eigen DPG Media Academy. Podcasts maken, verhalend schrijven, onderzoek doen op het darkweb: het cursusaanbod is breed en er zijn steeds weer nieuwe dingen te leren.


Als hét mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Ongeacht je achtergrond, nodigen we je uit om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Solliciteren, en dan?
Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan uiterlijk 17 juni. Je krijgt na de sluitingsdatum snel een reactie. Eerst nog wat meer weten? Anne Kompagnie, chef van het AD Groene Hart, beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar a.kompagnie@ad.nl.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken!
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.
We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is. Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

Vereisten

Wij hebben geen hulp nodig van externe partijen bij het vinden van onze nieuwe collega!

of