Overslaan naar content

Techlead Reclamefolder

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
reclame folder

Functieomschrijving

Amsterdam - Lijkt het jou interessant om als techlead aan een greenfield applicatie voor miljoenen gebruikers te werken waarbij je invloed hebt op de architectuur en gekozen techstack? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij
Bij Reclamefolder.nl geloven we dat het mogelijk is om mensen te helpen met het besparen op hun dagelijkse uitgaven. Onze app en site worden maandelijks al gebruikt door 1,5 miljoen Nederlanders, maar onze ambitie reikt veel verder. Sterker nog, we zitten midden in een transformatie waarin we de digitale folder verder willen moderniseren. In dit traject veranderen we van folderplatform naar een marketplace voor aanbiedingen. Om dit te realiseren moet het platform volledig op de schop.

Reclamefolder.nl is een start-up waar in totaal 25 collega’s binnen disciplines IT, marketing en sales werken. We zijn onderdeel van DPG Media, maar werken volledig zelfstandig. Hierdoor heb je veel invloed op de bedrijfsvoering en is er tegelijkertijd veel expertise beschikbaar om het platform verder te ontwikkelen.

Functieomschrijving:
In de rol als Tech Lead bij Reclamefolder.nl ben je verantwoordelijk voor de transitie van "folder platform" naar "marketplace voor aanbiedingen".In dit Greenfield project maar jij als Tech Lead, samen met de Product Owner en Managing Director bepalende keuzes en zorg je voor een kwalitatief hoogwaardig platform.

Je maakt technische analyses op basis van wensen van diverse stakeholders en geeft samen met de Product Owner de roadmap vorm.
Je hebt de leiding over een back-end, front-end en twee mobile developmentteams en je bent actief betrokken bij de refinements en planning sessies van elk team. Daarnaast beoordeel je ook de pull-requests van alle teams op kwaliteit en correctheid.
Kortom; dit is een rol waarin je echt je stempel kunt drukken en bepalend bent voor het eindresultaat!

Wij bieden


  • Marktconform salaris afhankelijk van kennis en werkervaring;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een uitdagende functie o.b.v. 36 uur, waar jij veel ruimte krijgt om te bouwen en waarde toe te voegen voor DPG Media;
  • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget, wat naar eigen inzicht kan worden besteed;
  • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
  • Ruimte voor ontwikkeling d.m.v. trainingen cursussen en andere opleidingsmogelijkheden.


Vereiste kwalificaties:

Minimaal 10 jaar professionele ervaring binnen software ontwikkeling
Sterke ervaring met service- en cloud architectuur

Ervaring met Scrum-methodologie.
Ervaring met Rust, Node.js, TypeScript, Next.js, Kubernetes, en Google Cloud Platform is een pre.
Sterke ervaring met SQL. Ervaring met Postgres of BigQuery is een pre.
Lichte ervaring als Product Owner is een pluspunt.

Je gaat werken met:
Macroservice architectuur
Postgres CDC
Machine learning systeem
Big data analytics systemen
Content personalisatie algoritmes
Caching strategie mbv CDN


Word jij binnenkort onze nieuwe collega? Solliciteer dan nu!
Eerst nog wat meer weten? Ik beantwoord graag je vragen via tom.de.groot@dpgmedia.nl.

Wij doen graag onze werving zelf en wensen niet samen te werken voor de invulling van deze rol.

Vereisten

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben of leer onze tech organisatie kennen! En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

of