Overslaan naar content

Lead developer Reclamefolder

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
reclame folder

Functieomschrijving

Lijkt het jou interessant om als lead developer aan een applicatie voor miljoenen gebruikers te werken waarbij je grote invloed hebt op de architectuur en technische ontwikkelingen? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij
Bij Reclamefolder.nl geloven we dat het mogelijk is om mensen te helpen met het besparen op hun dagelijkse uitgaven. Onze app en site worden maandelijks al gebruikt door 1,5 miljoen Nederlanders, maar onze ambitie reikt veel verder. Sterker nog, we zitten midden in een transformatie waarin we de digitale folder verder willen moderniseren. In dit traject veranderen we van folderplatform naar een marketplace voor aanbiedingen. Om dit te realiseren moet het platform volledig op de schop.

Reclamefolder.nl heeft een start-upcultuur, waar in totaal 25 collega’s binnen disciplines IT, marketing en sales werken. We zijn onderdeel van DPG Media, maar werken volledig zelfstandig. Hierdoor heb je veel invloed op de bedrijfsvoering en is er tegelijkertijd veel expertise beschikbaar om het platform verder te ontwikkelen.

Functieomschrijving
Als lead developer bij Reclamefolder.nl ben je verantwoordelijk voor de technologische ontwikkelingen en bepaal je samen met je team de richting. Je werkt aan het huidige platform en ons greenfield platform. Deze bestaan allebei uit een back-end, website en mobiele apps. Jouw werk zal zich vooral focussen op de ontwikkeling van de backend. Uiteraard is het belangrijk om hierbij goed rekening te houden met de website en mobile development.

Grofweg is je tijd ingedeeld in: 35% ontwikkeling en technische uitdagingen van ons greenfield platform, 35% onderhoud en ontwikkeling van ons huidige platform, 15% scrum en organisatie afspraken, 15% collega’s ondersteunen en coachen op beide platforms. Kortom, een rol waarin je op veel verschillende vlakken een belangrijke bijdrage kan leveren.

Een gemiddelde werkdag (op locatie) bij Reclamefolder.nl
Je begint uiteraard met een goed kopje gratis koffie bij de barista in ons gloednieuwe pand; Mediavaert. Even bijpraten met collega’s en vervolgens aan de slag. In de daily stand-up deel je de uitdagingen en ontwikkelingen van gisteren en vandaag. Je hebt een afspraak met je developer collega’s om te sparren over een technologische uitdaging of keuze die gemaakt moet worden en daarna neem je deel aan een van de scrum sessies om de requirements te refinen voor de volgende tweewekelijkse sprints.

Een heerlijke betaalbare (of eigen) lunch met je collega’s in het restaurant en nog een klein rondje om het pand. Je zorgt dat je collega verder kan door zijn pull request te reviewen. Dan is het tijd om zelf de code in te duiken en te zorgen dat je zelf een stukje kwaliteit toevoegt aan ons greenfield project. Even schakelen om een vraag van een collega te beantwoorden over ons huidige platform en doorrrr. Als de dag erop zit is het tijd om te ontspannen, op naar een volgende werkdag vanuit je eigen huis!

We werken twee dagen per week op kantoor en zorgen dat we op deze dagen de meeste van onze afspraken laten plaatsvinden. De andere dagen kan je thuiswerken en heb je meer focustijd.

Vereisten

Jouw skills en onze techstack
Om invulling te geven aan deze lead developer functie verwachten we dat je minimaal een keer een soortgelijke functie hebt vervuld, waarin je (langere) ervaring hebt opgedaan met de technologische uitdagingen die komen kijken bij een organisatie die zich snel ontwikkelt.

Voor de ontwikkeling en het onderhoud van ons huidige platform verwachten we dat je kennis hebt van TypeScript en Postgres. Daarnaast is het mooi meegenomen als je ervaring hebt met Functional programming, Kubernetes, Terraform en Google Cloud. Verder werken we met Apollo GraphQL.

Voor ons greenfield platform verwachten we dat je jezelf snel thuis kan maken in nieuwe technologie en ervaring hebt met onderwerpen zoals; architectuur, infrastructuur, quality control, automated testing, monitoring, continuous integration, data opslag en analyse. Het is mooi meegenomen als je al een aantal van onze keuzes onder de knie hebt. We maken momenteel gebruik van Rust, Rocket, Opensearch, Postgres, Kubernetes, Pulumi, GitOps, Monorepo, TypeScript en AWS.

Wij bieden

  • Marktconform salaris afhankelijk van kennis en werkervaring;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een uitdagende functie o.b.v. 36 uur, waar jij veel ruimte krijgt om te bouwen en waarde toe te voegen voor DPG Media;
  • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget, wat naar eigen inzicht kan worden besteed;
  • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
  • Ruimte voor ontwikkeling d.m.v. trainingen cursussen en andere opleidingsmogelijkheden;
  • Een geweldige werkomgeving in een gloednieuw pand en de mogelijkheid tot deels thuiswerken.


Word jij binnenkort onze nieuwe collega?
Solliciteer dan nu!
Eerst nog wat meer weten? Ik beantwoord graag je vragen via leonie.lugtenberg@dpgmedia.nl.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben of leer onze tech organisatie kennen! En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.


of