Overslaan naar content

Stagiair(e) voor Libelle TV

Op locatie
 • hoofddorp, Noord-Holland, Nederland
€ 350 per maandStage

Functieomschrijving

Hoofddorp - Ben jij verslaafd aan online video’s? Vind je het leuk om te filmen en zélf te monteren? Wil je graag werkervaring opdoen bij het grootste vrouwenmediamerk van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Libelle TV is hét online videoplatform voor vrouwen. Het is onderdeel van Libelle.nl, dat 4,5 miljoen unieke bezoekers (Google Analytics) per maand trekt. De redactie is gevestigd in Hoofddorp, vlak naast het station.

Hoe jouw stage eruit komt te zien?
Bij de redactie van Libelle TV is veel mogelijk en ga je gevarieerd te werk. Je bent verantwoordelijk voor zowel productionele als redactionele taken. Denk aan een BN’er interviewen, filmen op een première en het monteren van verschillende formats. Misschien gaan we zelfs live met jouw zelfbedachte format want tijdens je stage denk je proactief mee over nieuwe formats. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor nieuwsbrieven en andere redactionele taken.

Wij zoeken iemand die…

 • Een relevante HBO-opleiding volgt (MBO is bespreekbaar).
 • Goed overweg kan met Adobe Première Pro (Photoshop & After Effects zijn mooi meegenomen).
 • Filmervaring heeft met een DSLR camera.
 • Ervaring heeft met WordPress (of snel leert).
 • De Nederlandse taal perfect beheerst (en ook toepast), want wij streven áltijd naar kwaliteit.
 • Online gefocust is, zodat je ons tijdens de wekelijkse vergadering verrast met nieuwe ideeën of inspiratie.
 • Voor 5 á 6 maanden beschikbaar is (minder is bespreekbaar) voor 32/40u per week.

Vereisten

Wij bieden…

 • Een uitdagende stage waarin je jezelf kunt ontwikkelen.
 • Een creatieve, dynamische werkomgeving. Op onze redactie is het namelijk niet alleen elke dag gezellig en is er altijd wel wat lekker (“elke dag is een feestje”), maar ook verschillend! De ene dag sta je op de set te filmen, de andere dag maak je de nieuwsbrief die door duizenden mensen wordt gelezen.
 • Ruimte voor schoolwerk, want jouw ontwikkeling telt.
 • Een marktconforme stagevergoeding, namelijk 350 euro (fulltime, HBO student, 36u p/w).
 • Werken bij het grootste vrouwenmerk van Nederland: deze titel dragen we met trots want we bereiken elke maand maar liefst 4,5 miljoen bezoekers. Tof om met ons te werken, toch?!


Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze stage? Stuur je sollicitatiebrief met motivatie en cv naar Sorsha Kooistra via sorsha.kooistra@dpgmedia.nl.
Dus liever niet reageren via de reageerbutton onderaan deze pagina. 

Geschikte en enthousiaste kandidaten worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Sorsha is gek op video’s dus scoor extra punten als je een video-pitch van jezelf meestuurt.


Stage lopen bij DPG Media
Stagelopen bij DPG Media betekent niet alleen dat je de door jou geleerde theorie in de praktijk brengt door een bijdrage te leveren aan ons ambitieuze teams, ook ga je bij ons écht wat leren. Volg interessante workshops via de Academy, maar sla ook vooral de activiteiten van de stagecommunity (voor en door stagiairs) en vrijdagmiddagborrel niet over! Een aanvulling ben je zeker, want jouw creatieve en frisse blik worden erg gewaardeerd. Na je stage kan je zeggen dat je ook nog écht eens toffe dingen hebt bereikt. Zet dat maar op je cv!

Over DPG Media
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

of