Overslaan naar content

Online redactiestage bij Flair

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Redactie, Video & Content

Functieomschrijving

Amsterdam - Ben je altijd online? Ken jij alle ins en outs van social media? Vind je het leuk om te schrijven? En volg je een HBO-/WO-opleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Flair.nl is dé titel voor vrouwen van 25-45 jaar. Flair is zelfbewust en eerlijk, inclusief en openminded, bij ons vind je échte mensen en échte verhalen. We willen empoweren, zorgen dat deze vrouwen zelfbewust(er) in het leven staan. Daarvoor bieden we inspirerende, gedurfde en eerlijke content, aan zo’n 2 miljoen maandelijkse online lezers.

Hoe jouw stage eruit komt te zien

Het gaat om een fulltime stage op de redactie in Amsterdam. Je taken variëren van het schrijven van artikelen, het (door)plaatsen van blogs en posts en het pitchen van ideeën voor nieuwe content. Je maakt polls en feedposts én je ontfermt je over de nieuwsbrief. Daarnaast is jouw eigen inbreng altijd welkom, want we vinden het belangrijk dat het echt jóuw stage wordt.

Wij bieden
Een leerzame fulltime stage (40 uur) van minimaal 5 maanden of langer (in overleg)  Werken en leren op de gezelligste redactie van Amsterdam, in een mooi nieuw pand waar álle mediatitels van DPG gevestigd zijn. Lees: een echte inkijk in het medialandschap. Veel mogelijkheden om eigen ideeën op te pakken. Hoe creatiever, hoe beter! Een passende stagevergoeding (afhankelijk van je opleiding)

Wij zoeken iemand die

  • Een relevante hbo- opleiding doet of een universitaire studie volgt richting journalistiek, media, communicatie of marketing.
  • Een vlotte pen en babbel heeft;
  • Audiovisueel is ingesteld;
  • Van aanpakken houdt en graag initiatief neemt;
  • Leergierig is, kan omgaan met deadlines en stressbestendig is;
  • Ervaring en interesse heeft in het gebruik van social media zoals Facebook, Instagram, TikTok en Pinterest en hier meer over wil leren;
  • De Nederlandse taal goed beheerst;
  • Ervaring heeft met Word, Excel, Outlook, Powerpoint en bij voorkeur ook kennis heeft van Photoshop (geen vereiste).

Vereisten

Interesse?

Heb je zin om als stagiair bij ons aan de slag te gaan en ben jij vanaf september 2024 beschikbaar? Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar chef digital a.i anne-flore.muller@persgroep.net.

of