Overslaan naar content

Stage Online Journalist HLN

Op locatie
  • Antwerpen, Vlaams Gewest, België
News City

Functieomschrijving

Ben jij de nieuwsjager die elke dag meer dan 2,3 miljoen Vlamingen wil boeien? Heb jij de creativiteit om nieuws mee te helpen heruitvinden?

Dan zijn we als grootste nieuwsmerk van België op zoek naar jou, onze sprankelende creatieve, snelle, digitale, nieuwsvretende stagiair(e) !


Als journalist voor HLN.be heb je uiteraard een geweldige pen.

Maar vooral .... Weet je verhalen te vertellen met álle middelen die journalistiek zo spannend maken.


Je bent nieuwsgierig en verwonderd, en je weet hoe je dat pakkend moet opschrijven. Als journalist voor HLN.be werk je hypercorrect, én snel. Ervaring is een plus. Maar indien je die nog niet hebt: blaas ons maar omver met je blog of 'breaking news tweets'.

Vereisten

  • Je kan binnen je opleiding (onder schoolcontract) een stage lopen van minimum van 8 weken. Bij voorkeur is dit langer.
  • Flexibele werkuren of weekenddiensten schrikken je niet af.
  • Zin voor initiatief, nauwgezetheid, nieuwsgierigheid en interesse in de actualiteit zijn je tweede natuur. Je durft raad te vragen, doet zelf voorstellen en pakt snel je telefoon om iets uit te zoeken.
  • Stressbestendigheid en respect voor deadlines zijn vanzelfsprekend voor je.
  • Stuur ons je cv, een motivatiebrief en enkele voorbeelden van teksten die je al geschreven hebt.


Kortom : Overtuig ons: waarom moet jij online-journalist zijn in één van de meeste boeiende tijden voor journalisten? Tot gauw!?


Ben jij top in je vakgebied (of heb je de ambitie om top te worden)? Fleur je helemaal op in een warme, creatieve, bruisende omgeving waarin je constant uitgedaagd wordt? Neem contact met ons op en laten we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Want jouw talent is welkom bij DPG Media, ongeacht jouw achtergrond en voorkeuren.

of