Overslaan naar content

Stage HR Learning & Development

Hybride
 • Antwerpen, Vlaams Gewest, België
 • vilvoorde, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, België
+1 meer
HR

Functieomschrijving

Antwerpen/Vilvoorde – Iedereen kan - met een beetje hulp - succesvol zijn. Dat 'beetje hulp' geeft onze afdeling met behulp van onze Academy. Wij stimuleren onze collega's om hun grenzen te verleggen en richting te geven aan hun ontwikkeling en groei naar succes. Een belangrijke afdeling waar alle andere afdelingen van DPG Media samenkomen. Voor de afdeling Learning & Development zijn we op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste stagiair(e).

Wie zijn wij ?
De DPG Academy stimuleert iedereen binnen DPG Media om grenzen te verleggen en richting te geven aan ontwikkeling en groei naar succes. Door de toenemende digitalisering en langer wordende carrières, moeten medewerkers kennis en vaardigheden bijhouden om relevant te blijven. In deze continu veranderende omgeving is de Academy dé toonaangevende afdeling op het gebied van Learning en Development binnen DPG Media: relevant, van hoge kwaliteit, trendgevoelig en altijd up-to-date. Kortom: DPG Academy, de nummer 1 keuze van alle collega’s met leer- en ontwikkelingswensen, helpt met de aanpak van groei naar professioneel succes.

Wat ga je doen?

 • Een bijdrage leveren aan verdere professionalisering van de Academy, bijvoorbeeld optimaliseren van het leerplatform, data gedreven werken (dashboard ontwikkelen).

 • De coördinator en programmamanagers ondersteunen waar nodig: organiseren van trainingen en leerinterventies, communicatie met nieuwe collega’s, deelnemers, trainers en locaties, etc.

 • Zorgen dat onze medewerkers de Academy weten te vinden en geïnspireerd raken om aan hun eigen ontwikkeling te werken (marketing- en communicatieplan).

Stagelopen bij DPG Media betekent niet alleen dat je de door jou geleerde theorie in de praktijk brengt door een bijdrage te leveren aan ons ambitieuze team, ook ga je bij ons écht wat leren. Een aanvulling ben je zeker, want jouw creatieve en frisse blik wordt erg gewaardeerd. Na je stage kan je zeggen dat je ook nog eens écht toffe dingen hebt bereikt én hebt gewerkt bij het grootste mediabedrijf van Nederland. Zet dat maar op je cv!

Vereisten

Jij bent de ideale stagiair(e) als je het volgende meeneemt

 • HR-gerelateerde opleiding op minimaal Bachelor niveau (HR-gerelateerde opleiding).

 • Je hebt passie voor leren en ontwikkelen.

 • Je werkt zelfstandig en bent proactief, communicatief en dienstverlenend ingesteld.

 • Je bent analytisch, dus in staat om ‘uit te zoomen’ en verbeterpotentieel te signaleren.

De ingangsdatum en stageduur zijn in overleg. Ons kantoor is gevestigd in Antwerpen en Vilvoorde en het kantoor in Antwerpen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wat bieden wij

 • Je hebt als eerste toegang tot alle leermogelijkheden binnen onze Academy. Dat betekent dat jij jezelf volop (professioneel) kan ontwikkelen.

 • Stageplek bij een gezellig team dat volop in ontwikkeling is, in het hart van HR, waar je kennismaakt met het volledige bedrijf.

 • Stage van minimum 8 weken.

Geïnteresseerd?

Wil jij die stageplek bij Learning & Development bemachtigen? Aarzel dan niet en stuur ons snel jouw cv voorzien van een leuke motivatiebrief via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Wil je eerst nog meer weten of heb je vragen? Neem dan even contact op met Maite Goossens, Learning & Development Consultant bij DPG Media, via maite.goossens@dpgmedia.be.

Deze opportuniteit biedt je een fantastische job in hét mediabedrijf van Vlaanderen. Je krijgt er bovendien een top team van collega’s bovenop. Collega’s die bruisen van energie en gebeten zijn door het creëren van media van hoogstaande kwaliteit.

Creatieve oplossingen voor complexe problemen en samenwerken met veel verschillende teams: werken bij DPG Media is elke dag anders. Die realisaties kunnen we enkel neerzetten dankzij teamwork en een toffe werksfeer. Van de inspirerende babbel aan de koffiemachine, de uitnodigende inrichting van onze gebouwen tot de legendarische personeelsfeesten: de media vibes hangen overal.

We geloven daarnaast in een gezonde werk-privébalans waarbij we je voldoende zuurstof geven door ons well-being en flexwerk beleid.

De strategie van DPG Media focust op de digitale versnelling en hoe we ervoor zorgen dat we als leidend mediabedrijf voorop blijven. Daarvoor zijn ook jouw talenten, kennis en skills cruciaal. Dus geven we je alle kansen om te blijven groeien. Zo houd je grip op je toekomst. Via verschillende opleidingen en de “Academy by DPG Media” neem je ownership over jouw ontplooiing.

of