Overslaan naar content

(Senior) Monteur Technische Dienst

Remote
 • Best, Noord-Brabant, Nederland
Techniek

Functieomschrijving

Best / Eindhoven – Je komt te werken in één van de modernste drukkerijen van Europa. Dagelijks worden er 400.000 kranten bij ons gedrukt. Waaronder de Volkskrant, het Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad en Het Laatste Nieuws. Jij maakt het nieuws, letterlijk!

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Wij zijn één van de grootste drukkerijen van Nederland waar je werkt in een schone omgeving. Maar geen zorgen, met het sleutelen aan onze machines krijg je alle mogelijkheid om je handen vuil te maken. Wij hebben veel verschillende machines die jij je eigen gaat maken. Denk hierbij aan de drukpersen, Inkt- en waterpompen, transportsystemen, verpakkingsapparatuur en gebouwgebonden installaties. Vind jij het leuk om met alle soorten techniek te werken? Bij ons houd jij je bezig met elektronica, elektra, mechanica, pneumatiek, en meet- en regeltechniek (o.a Siemens PLC).

Je gaat werken met een vaste ploeg in een 3 ploegen systeem. Alles is erop gericht is dat onze machines optimaal kunnen presteren in de 4 a 5 uur (+/- 22:00 tot 03:00 uur) dat de productie draait. Er zit veel afwisseling in de werkzaamheden van de shifts. Overdag en begin avond staat de productie stil en is er alle ruimte voor (preventief) onderhoud en procesoptimalisatie. In de uren van de productie pak je revisie werkzaamheden op en sta je in de startblokken om bij een storing alles te laten vallen. Kan jij onder tijdsdruk de storing verhelpen?

De werktijden zien er in grote lijnen als volgt uit:

 • Week 1: 5x dagdienst.
 • Week 2: 4x korte avond-/nachtdienst tot +/- 03:00 uur (als productie is afgerond).
 • Week 3: 2x avonddienst (tot 22:00 uur) en 2x nachtdienst tot +/- 03:00 uur (als productie is afgerond).


DPG Media is een toonaangevende uitgever op het gebied van nieuws en entertainment; een professionele uitgever met passie voor media, zowel print als online. DPG media is o.a. uitgever van de titels De Volkskrant, Algemeen Dagblad, Trouw, Het Parool, maar ook magazines als oa Autoweek, Donald Duck, Libelle en Story en eigenaar van Qmusic.

FUNCTIEPROFIEL

 • Je bent in het bezit van een technische opleiding (minimaal MBO niveau 3) en hebt aantoonbare werkervaring binnen de techniek;
 • Je hebt ervaring met onderhoudswerkzaamheden en met het oplossen van storingen onder tijdsdruk;
 • Creatief in het bedenken van (soms tijdelijke) oplossingen;
 • Flexibel, collegiaal en communicatief vaardig.


VOORWAARDEN

 • Fulltime salaris voor een werkweek van gemiddeld 34 uur per week.
 • Goed salaris aangevuld met aantrekkelijke toeslagen voor avond, nacht en weekend werkzaamheden.
 • Een uitdagende rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • 8% vakantiegeld dat je op ieder moment kan laten uitbetalen;
 • 4% persoonlijk keuzebudget bovenop je salaris, dat je bijvoorbeeld kan inzetten voor het kopen van extra vakantiedagen of kan laten uitbetalen;
 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen;
 • Gratis abonnement op één van onze kranten of tijdschriften, waaronder Algemeen Dagblad, Autoweek of de Libelle.


Inclusiviteit:
Bij DPG Media waarderen we diversiteit en nodigen we kandidaten van alle achtergronden uit om te solliciteren. Jouw unieke perspectief kan bijdragen aan innovatieve oplossingen.

Solliciteren, en dan?
Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Heb je nog vragen of wil je eerst een rondleiding door de drukkerij? Bel of app dan met Erik van Oers (Hoofd Technische Dienst) op 06-22510131. Hij verteld je graag meer over de drukkerij en de werkzaamheden.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

Vereisten

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook opLinkedIn en Instagram.

of