Overslaan naar content

Manager Debiteuren

Hybride
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Finance

Functieomschrijving

Amsterdam - Heb jij meerdere jaren ervaring in credit management en wil je werken voor mooie merken als Qmusic, Nu.nl en de Volkskrant? Zorg jij graag voor duidelijke processen en ga je voor resultaat? Ben je een innovatieve credit manager met management ambitie die klaar is voor
 zijn/haar volgende carrière stap? Reageer dan snel!

Wat ga je doen?
Als manager debiteurenbeheer België & Nederland ben je verantwoordelijk voor het beheer en risicomanagement van zowel onze Nederlandse als Belgische B2B en B2C klanten. Je werkt nauw samen met de teams (+/-20 FTE) die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. De teamleden zijn ervaren professionals die graag betrokken worden in het continu verbeteren en optimaliseren van alle processen.

Hierbij verzorg je de bijbehorende (KPI) rapportages en toelichtingen daarop zodat we andere stakeholders zoals onze sales, operations en directie kunnen informeren en adviseren. Tevens dien je als aanspreekpunt en gezicht van de afdeling debiteurenbeheer.

In jouw positie ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket en schakel je zelf binnen de diverse lagen van het bedrijf. Deze brede verantwoordelijkheid gaat gepaard met vrijheid en mogelijkheden om je eigen werkzaamheden in te vullen.

Je geeft operationeel leiding aan de medewerkers van de afdeling en bent verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de dagelijkse gang van zaken. Daarbij is het ‘On the job’ coachen van medewerkers heel belangrijk om de kwaliteit en performance te optimaliseren.

Waar ga je dit doen?  

Met onze collega’s van Finance werken wij hybride, wat inhoudt dat wij maximaal 2 dagen per week thuiswerken bij een fulltime dienstverband. Ons gloednieuwe kantoor (Mediavaert) bevindt zich in Amsterdam – wat goed te bereiken is met zowel de auto als het openbaar vervoer. Dit is wie jij bent:

 • Je beschikt minimaal over een HBO+ werk- en denkniveau;
 • Je bent analytisch sterk en je beschikt over goede Excel vaardigheden;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante en aantoonbare werkervaring in credit management;
 • Je levert een actieve bijdrage in de verbetering van werkprocessen, procedures en systemen zodat klanttevredenheid geoptimaliseerd wordt;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt ook de nodige boekhoudkundige kennis (bijv. om balansreconciliaties op te maken voor audit doeleinden, het aanleggen van provisie voor dubieuze debiteuren, …);
 • Verder herken je jezelf in de volgende persoonlijkheidskenmerken: gestructureerd, pragmatisch, nauwkeurig, resultaatgericht, proactief, flexibel en energiek.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland en België staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou:

 • Een enthousiast en ervaren team om mee samen te werken;
 • 12% keuzebudget (waarvan 8% vakantiegeld);
 • Een plek waar we je volop kansen geven om te leren en jezelf te ontwikkelen;
 • Salaris passend bij de kennis en ervaring die je meebrengt;
 • Winstdeling;
 • Goede pensioenregeling;
 • 36-urige werkweek (fulltime dienstverband).

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Inspireren, entertainen en informeren: dat is het DNA van DPG Media samengevat in drie trefwoorden. En wie al eens Scrabble speelt, weet dat je daarmee punten scoort. Onze lezers, luisteraars en kijkers raken we elke dag in het hart, zowel online als offline, met krachtige verhalen, razendsnel nieuws en sprankelend entertainment. Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, JoeFM, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

Vereisten

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Operationeel Manager Debiteurenbeheer? Solliciteer dan met je cv en een korte motivatie. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Onze recruiters doen enorm goed werk, we hebben daarom geen hulp nodig om onze vacatures in te vullen. Dank je wel!

of