Overslaan naar content

Learning & Quality Development Specialist (Best)

Op locatie, Hybride
 • Best, Noord-Brabant, Nederland
Customer Center/ Klantcontact

Functieomschrijving

Best - Werk jij graag in een dynamische omgeving waarbij nieuwsgierigheid, uitdaging, groei en ontwikkeling centraal staan? Heb jij ervaring met excellente klantenservice en ben jij die gedreven professional die met oog voor kwaliteit dagelijks streeft om het beste in mensen naar boven te halen? Dan is de vacature van Learning & Quality development specialist jou op het lijf geschreven!

Wie wij zijn
Wij zijn het Customer Center van DPG Media, het grootste mediabedrijf van Nederland en België. Het DPG Media Customer Center speelt een cruciale rol in de afhandeling van klantcontacten en abonnementenregistratie van DPG Media’s dag-, week- en maandbladen, gericht op het bieden van excellente service aan abonnees en gebruikers.

Het Customer Center heeft als doelstelling niet alleen commerciële meerwaarde te bieden aan DPG Media en haar consumenten, maar ook een excellente service-ervaring te realiseren. We positioneren ons als het meest commerciële, oplossingsgerichte en efficiënte customer center van Nederland, waarbij uitmuntendheid in klantenservice centraal staat.

Ons team is gespecialiseerd in het verkopen en behouden van abonnementen, waarbij wij gebruik maken van cross- en upsell technieken tijdens onze klantcontactmomenten. Ons doel is om optimale klanttevredenheid te bereiken, waarbij we meerwaarde creëren bij elk contactmoment, en dat alles efficiënt en kostenbewust.

Doel van de afdeling Learning & Quality
De Learning & Quality afdeling waarborgt de uitvoering en verfijning van ons trainings- en coachingsprogramma en beheert het kwaliteitsmanagement, inclusief Quality Monitoring, voor alle medewerkers. Dit team ondersteunt tevens de medewerkers in de uitvoering van de kernactiviteiten van het DPG Media Customer Center en faciliteert het signaleren en rapporteren van problemen.

Doel van de functie
Als Learning & Quality Development Specialist ben je de drijvende kracht achter de professionele groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Je speelt een cruciale rol in het verhogen van de gesprekstechnieken en verkoopprestaties van zowel nieuwe als bestaande teamleden. Dit doe je door middel van het implementeren en geven van effectieve coaching en sales trainingen, aangevuld met het opstellen van doordachte 'SMART' ontwikkelings- en coaching plannen en ‘on the job' ondersteuning.

Wat ga je doen?
Jij draagt zorg voor de persoonlijke groei van onze medewerkers. Je richt je continu op de verbetering van communicatieve- en verkoopvaardigheden van ons team. Door middel van gerichte trainingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen zorg je ervoor dat elk teamlid zich kan ontplooien tot een volwaardige professional.

Als onderdeel van het team ontwikkel je en optimaliseer je een uitgebreid pakket aan coaching- en trainingsprogramma, gericht op zowel de individuele behoeften van medewerkers als de algemene bedrijfsdoelstellingen. Hierbij maak je gebruik van 'Smart' methodologieën om zowel haalbaarheid als effectiviteit te waarborgen.

Je analyseert de gesprekken van medewerkers nauwkeurig en geeft gedetailleerde feedback en adviseert ten doel de gesprekstechnieken en onderhandelingsvaardigheden te verbeteren om gedragspatronen te beïnvloeden.

Je analyseert de prestaties van teams en individuele medewerkers en begeleidt hen in het doorvoeren van gedragsaanpassingen die bijdragen aan hun professionele groei en de bedrijfsdoelstellingen.


 Wij bieden jou:

 • Een cultuur van gedrevenheid, optimisme, betrokkenheid en creativiteit;

 • Marktconform salaris;

 • Aantrekkelijke bonusregeling;

 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;

 • Minimaal 32 tot maximaal 36-urige werkweek;

 • 20 vakantiedagen per jaar o.b.v. een 36-urige werkweek;

 • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden en trainingen.


Wie jij bent:

 • Communicatief sterk ontwikkeld, sparringpartner op verschillende niveau’s;

 • In staat feedback te geven en te ontvangen;

 • Gepassioneerd en energiek in de samenwerking met mensen;

 • Een gedreven professional met oog voor kwaliteit;

 • Voortdurend gericht op resultaat en persoonlijke ontwikkeling.


Functie Eisen:

 • MBO+ werk- en denkniveau;

 • Minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen training, coaching, of kwaliteitsmanagement


Solliciteren, en dan?
Heb je zin om aan de slag te gaan als Learning & Quality Development Specialist? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton op deze pagina. Zit je bij de selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen.

Eerst nog meer weten? Stuur je vraag naar jacob.wiebe.boot@dpgmedia.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, Nu.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders via een van onze merken.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we creativiteit en zelfstandigheid aanmoedigen. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en bovenal jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom.


of