Overslaan naar content

Junior Marktonderzoeker

Op locatie, Hybride
 • Ermelo, Utrecht, Nederland
Marketing & Communicatie

Functieomschrijving

Ermelo - Wil je ook werken bij het grootste mediabedrijf van Nederland? Solliciteer direct naar deze functie. Panel Inzicht is al jaren een van de grootste online onderzoekpanels van Nederland en is gevestigd in Ermelo. Als onderdeel van DPG Media voegen wij waarde toe aan online kwantitatief onderzoek. We zoeken een nieuwe collega die met ons verder bouwt aan onze succesvolle organisatie. We werken vanuit ons hechte team voor onze opdrachtgevers, wereldwijd.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Binnen onze organisatie zijn er voornamelijk duidelijk afgebakende functies. We zoeken een junior marktonderzoeker die ons team komt versterken. Ben jij toe aan een nieuwe stap en wil je graag in de wereld van marktonderzoek jezelf ontwikkelen? Dan maken wij graag kennis met jou. Als marktonderzoeker werk je zelfstandig in een klein team aan de onderzoeksprojecten van onze opdrachtgevers. Lopen projecten foutloos, volgens planning en is de klant blij met de resultaten die je rapporteert, dan is je taak volbracht! Je bent verder verantwoordelijk voor alle aspecten van het onderzoekstraject. Je kerntaken zijn het opstellen, reviewen en programmeren van vragenlijsten, coördineren en uitvoeren van veldwerk, de analyse en rapportage van de resultaten. Daarnaast beheer je jouw eigen klantportfolio waar je onderzoekrespons voor verzamelt.

Wie zijn wij:
Het team van Panel Inzicht bestaat momenteel uit 15 medewerkers tussen de leeftijd van 19 tot 41 jaar. Dit team is onderverdeeld in diverse afdelingen; projectmanagement, IT & sales. De sfeer op de werkvloer is te omschrijven als gezellig en informeel. We vinden het leuk om diverse uitjes gedurende het jaar te organiseren; naar de bioscoop, barbecueën etc.

Functie eisen:

 • Je hebt minimaal HBO werk en denkniveau of je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van marktonderzoek, communicatie en/of marketing.

 • Ten minste 1-2 jaar relevante werkervaring.

 • Kennis van marktonderzoek is een pre.

 • Gedegen kennis van het Office pakket & SPSS;

 • Je bent geduldig, accuraat, analytisch, je houdt van routine, samenwerken en je levert graag hoge kwaliteit af. Je bent goed in het analyseren van data en je kan de vertaalslag naar de praktijk maken Je kunt gestructureerd en georganiseerd werken en je bent goed met cijfers.

 • Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer van Ermelo.

 • Minimaal 40 uur per week beschikbaar.

Wij bieden jou:

 • Informele werksfeer met ambitieuze collega’s in een snelgroeiend bedrijf.

 • Pensioenopbouw.

 • Leuke teamuitjes.

 • De mogelijkheid om thuis en op kantoor te werken.

 • Ontwikkelingsmogelijkheden middels de eigen academie met meer dan 350 trainingen.

 • Gratis abonnement op een tijdschrift/krant van DPG Media.

 • Reiskostenvergoeding.

Als het grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Vereisten

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan uiterlijk vóór 01 augustus 2024 Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te

plannen. Eerst nog wat meer weten? Oliver Zwiebel, onze Recruiter beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar oliver.zwiebel@dpgmedia.nl of bel/app naar 06 29 83 26 28.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is. Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

of