Skip to content

Ervaren Commercieel Klantenservice Medewerker (Hoofddorp)

Hoofddorp, Noord-Holland, NederlandCustomer Center/ Klantcontact

Functieomschrijving

Hoofddorp - Werk jij graag in een dynamische werkomgeving waarbij gezelligheid voorop staat? Heb jij ervaring met Klantenservice en sales? Werk je daarnaast graag voor het grootste mediabedrijf van Nederland en wil je bijdragen aan onze groei? Dan is de vacature van commercieel klantenservice medewerker jou op het lijf geschreven!

Wie wij zijn
Wij zijn het KCC (klantcontactcentrum) van DPG Media, het grootste mediabedrijf van Nederland. Op onze afdeling staat sales, humor, gezelligheid en hard werken centraal. We hebben een passie voor het salesvak en weten dit met elkaar op een juiste manier in te zetten zodat we zorgeloos kunnen genieten van onze mooie merken.
Teambuilding vinden wij enorm belangrijk en jij zal je collega’s nóg beter leren kennen tijdens borrels en teamuitjes! Ook hebben we regelmatig sales battles waarbij leuke extra prijzen te verdienen zijn zoals bijvoorbeeld een Nintendo Switch en we hebben een mooie bonusregeling waarmee je tot wel €1.250,- per maand extra kan verdienen.

Je wordt ontvangen in een team waar je de eerste periode getraind wordt in onze systemen, sales- en gesprekstechnieken en in de kennis van onze merken. Daarnaast maak je kennis met jouw team op de werkvloer. Na jouw inwerkperiode kan je gedeeltelijk vanuit huis werken.

Wat ga je doen?
Als ervaren commercieel klantenservice medewerker ben je werkzaam in het hart van onze organisatie en beantwoord je vragen die onze abonnees hebben. Dit kan gaan om een vraag over de bezorging, een adreswijziging of om een opzegging. In het gesprek dat je hebt met de klant, maak je écht contact. Je stelt open vragen en weet door de informatie die je van de abonnee krijgt hem of haar enthousiast te maken voor één of meerdere van onze mooie producten. En belangrijker: je weet de deal binnen te halen! ‘Always be closing’ is voor jou geen onbekende term, sterker nog, dat is jouw drijfveer.

Wij bieden jou:

 • Een startsalaris tussen de € 15,27 tot €16,00 per uur, afhankelijk van je ervaring, exclusief vakantiegeld en vakantiedagen.

 • Een uitstekende bonusregeling: verdien tot wel €1250,- extra per maand.

 • 8% vakantiegeld en 4 % persoonlijk budget.

 • De mogelijkheid om 20% vanuit huis en 80% vanaf kantoor te werken. Tijdens je inwerktraject (drie maanden) is het 100% vanaf kantoor in Hoofddorp.

 • Minimaal 28- tot maximaal 36-urige werkweek, afhankelijk van wat je kunt of wilt.

 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.

 • Een gezellige, informele en professionele werkomgeving.

Wie jij bent:

 • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring;

 • Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding;

 • Je bent in ieder geval beschikbaar op maandag;

 • Je bent handig met systemen en leert snel;

 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal en bent communicatief vaardig.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring je meebrengt.

Solliciteren, en dan?
Heb je zin om aan de slag te gaan als commercieel medewerker klantenservice? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton op deze pagina! Je krijgt na de sluitingsdatum van de vacature altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Stuur je vraag naar jacob.wiebe.boot@dpgmedia.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Vereisten

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.
We bieden je een professionele werkomgeving waarin we creativiteit en zelfstandigheid aanmoedigen. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom.

of