Overslaan naar content

Klantenservice medewerker Hoofddorp (ervaren)

Op locatie
 • Hoofddorp, Noord-Holland, Nederland
Customer Center/ Klantcontact

Functieomschrijving

Hoofddorp - Werk jij graag in een dynamische omgeving waarbij nieuwsgierigheid, uitdaging en persoonlijke groei centraal staan? Heb jij ervaring met excellente klantenservice of wil je dit graag leren? Dan is de vacature van klantenservice medewerker jou op het lijf geschreven!

Wie wij zijn
Wij zijn het Customer Center van DPG Media, het grootste mediabedrijf van Nederland en België. Wij bedienen onze klanten vanuit een servicegerichte instelling, met een resultaatgericht karakter. Met onze producten bieden elke lezer inspiratie, ontwikkeling, ontspanning en vooral plezier, passend bij hun persoonlijke behoefte.

Op onze afdeling staan klanttevredenheid, samenwerken, humor en voortdurende ontwikkeling hoog in het vaandel. We hebben een passie voor klantcontact en weten dit met elkaar op een juiste manier in te zetten zodat onze abonnees zorgeloos kunnen genieten van onze prachtige merken.

De sfeer op de afdeling is informeel en zowel zelfstandig als binnen je team streef je continu naar het optimaal bedienen van onze klanten.

Jouw ontwikkeling staat voorop en we investeren continu in jouw persoonlijke groei door ons uitgebreide trainingsaanbod, voortdurende ‘on the job’ coaching en een persoonlijk ontwikkelplan en loopbaanpad.

We besteden daarnaast veel aandacht aan de sfeer en teambuilding. We organiseren dan ook zeer regelmatig leuke extra activiteiten, zoals thema-activaties, battles, borrels en teamuitjes.

Wat ga je doen?
Als klantenservice medewerker ben je werkzaam in het hart van onze organisatie en ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van onze abonnees. Dit kan gaan om een vraag over onze producten, een vraag over de bezorging, een adreswijziging of een opzegging. Je luistert aandachtig en werkt vooral oplossingsgericht.

In elk gesprek met de klant zoek je de verbinding vanuit je nieuwsgierigheid en toon je oprechte interesse naar de leesbehoefte. Je stelt open vragen en weet door de informatie die je van de abonnee krijgt hem of haar nog enthousiaster te maken voor een of meer van onze mooie producten.

Wij bieden jou:

 • Een cultuur van gedrevenheid, optimisme, betrokkenheid en creativiteit;

 • Startsalaris van € 16,15 - € 17,05 per uur, afhankelijk van je werkervaring.

Dit is minimaal € 2.519,40 per maand o.b.v. 36 urige werkweek, exclusief vakantiegeld en vakantiedagen;

 • Zeer aantrekkelijke bonusregeling op basis van elk verkocht abonnement;

 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;

 • Minimaal 24- tot maximaal 36-urige werkweek;

 • 20 vakantiedagen per jaar o.b.v. een 36-urige werkweek;

 • De mogelijkheid op een vast contract na 1 jaar;

 • Hybride werken, o.b.v. 50% thuis / 50% kantoor;

 • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden en een persoonlijk loopbaanpad.

Wie jij bent:

 • Communicatief sterk;

 • Klant- en oplossingsgericht;

 • Energiek en adrem;

 • Sociaal en empathisch;

 • Gericht op resultaat en persoonlijke ontwikkeling.

Functie Eisen:

 • Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding, bij voorkeur in de richtingen commercie, marketing, communicatie en hospitality;

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;

 • Beschikbaarheid van minimaal 24 uur per week;

 • Kennis van Salesforce en/of SAP zijn een pré;

 • Ervaring met het afsluiten van contracten en werken met targets is een grote pré.

Als het grootste mediabedrijf van Nederland en België staan we open voor alle talentvolle kandidaten, ongeacht hun afkomst of achtergrond. Wij zijn vooral benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring je meebrengt.

Solliciteren, en dan?
Heb je zin om aan de slag te gaan als commercieel medewerker klantenservice? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton op deze pagina. Zit je bij de selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen.

Eerst nog meer weten? Stuur je vraag naar werving.kcc@dpgmedia.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Aangenomen, en dan?
Je wordt ontvangen in een team waarin je gedurende 2 weken uitgebreid getraind wordt in gespreksvaardigheden, het positief ombuigen van weerstand en het resultaat- en oplossingsgericht beïnvloeden van de gesprekken. Daarnaast besteden we veel tijd en aandacht aan ons uitgebreide productportfolio en het werken met de diverse systemen.

Vereisten


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, Nu.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders via een van onze merken.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we creativiteit en zelfstandigheid aanmoedigen. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en bovenal jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom.


of