Overslaan naar content

Berichtenredacteur AD Regiotitels

Hybride
  • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Redactie

Functieomschrijving

Rotterdam - Is de journalistiek jouw wereld, hou je van lokale verslaggeving en vind je het leuk om met de nieuwste (AI-)technieken te werken?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Functieomschrijving
Het AD heeft plaats voor een enthousiaste bureauredacteur die zelfstandig lokale nieuwsonderwerpen selecteert, er berichten van maakt en ze zo aantrekkelijk mogelijk presenteert op al onze gemeentesites in Zuid-West en Midden-Nederland, zoals bijvoorbeeld ad.nl/houten, ad.nl/rotterdam, ad.nl/kaag-en-braassem en ad.nl/schiedam.

Door je gevoel voor nieuws weet je wat onze lezers bezig houden en ben je in staat snel aantrekkelijke berichten te maken. Daarbij maak je gebruik van allerlei innovatieve tools die we momenteel aan het ontwikkelen zijn en waarover je volop mag meedenken.

Jouw artikelen worden gepubliceerd op de gemeentesites van AD Rotterdams Dagblad, AD Rivierenland, AD de Dordtenaar, AD Utrechts Nieuwsblad, AD Amersfoortse Courant, AD Groene Hart en AD Haagsche Courant. Daarnaast kan jouw nieuwsverhaal straks ook de opening van de homepage van AD.nl zijn of zelfs het belangrijkste stuk op de voorpagina van de gedrukte krant.

Functieprofiel
Je bent als bureauredacteur onderdeel van een snel groeiend team verslaggevers dat lokale journalistiek verzorgt voor heel Nederland. We zijn op zoek naar:

  • Een journalist die zelfstandig kan werken en een goed gevoel heeft voor wat onze lezers bezig houdt;

  • Iemand die blij wordt van technische ontwikkelingen en daar ook ideeën over heeft;

  • Een nieuwsgierige, enthousiaste journalist die vlot en nauwkeurig werkt.

Journalistieke ervaring is een pre, maar bij het ontbreken daarvan zijn we graag bereid je daarin te begeleiden en verder te helpen.

Voorwaarden

  • salaris, passend bij jouw ervaring;

  • Fulltime dienstverband o.b.v. 38 uur

  • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;

  • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;

  • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen;

Als hét mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Ongeacht je achtergrond, nodigen we je uit om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Solliciteren, en dan?
Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan via de knop op deze pagina. Je krijgt binnen 10 werkdagen na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Voor vragen kun je terecht bij Ariën Prins, teamleider van de berichtenredactie (arien.prins@dpgmedia.nl).


of