Overslaan naar content

Accountmanager Binnendienst Amsterdam

Op locatie
 • Heel Nederland, Noord-Holland, Nederland
Sales

Functieomschrijving

Amsterdam – Ben jij die commerciële topper die wil werken voor het grootste mediabedrijf van Nederland? Heb jij ervaring met telefonische verkoop en ben je toe aan de volgende stap? Bij ons Inside Salesteam zijn wij op zoek naar een Accountmanager Binnendienst met scorend vermogen.


Wat ga je doen
Als Accountmanager Binnendienst help je ondernemers om hun zichtbaarheid op de markt te vergroten en hun commerciële doelstellingen te realiseren. Dit doe je door samen met hen te kijken wat hun specifieke doelstellingen zijn en hoe dit op de meest effectieve en efficiënte manier te bereiken. Concreet:

 • Je werkt dagelijks met klanten uit je eigen klantpakket. Dit zijn zowel bestaande klanten uit verschillende regio’s als nieuwe prospects.

 • Je pleegt (koude) acquisitie, voert onderhandelingen en zet sales kansen om in concrete deals.

 • Je luistert naar de wensen van de klant en speelt daarop in door op maat gemaakte voorstellen.


Wat breng jij mee
Jij krijgt energie van het binnenhalen van nieuwe deals en je vindt het een kado om te werken voor het beste mediabedrijf van Nederland. Je bent een energieke persoonlijkheid die overal kansen ziet en niet bang is ze te pakken. Je vindt het leuk om bij nieuwe klanten deuren te openen. Je weet de deal binnen te halen! Always be closing is voor jou geen onbekende term, sterker nog, dat is jouw drijfveer.

Verder neem je mee:

 • Minimaal 1 jaar telefonische verkoop ervaring, je hebt bij voorkeur ervaring met verkoop van online media en met online marketing.

 • Je kunt goed samenwerken en verbindingen leggen met collega’s.

 • Een enorme dosis doorzettingsvermogen en positieve energie.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.


Wat krijg je van ons?

 • Salaris, passend bij jouw ervaring.

 • Interessante bonusregeling.

 • Keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld).

 • Jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie).

 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.

Vereisten

Solliciteren, en dan?
Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Stuur dan een mailtje naar Robin (Recruiter), via robin.pichler@dpgmedia.nl.

Onze recruiters doen enorm goed werk, we hebben daarom geen hulp nodig om onze vacatures in te vullen. Dank je wel!

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

of