Yield Expert Online audio/video advertising

  • Digital & Advertising
  • Antwerpen, Belgium

Yield Expert Online audio/video advertising

Job description

Wat doet een Yield Specialist bij DPG Media?

Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de online advertentie omzet uit het netwerk voor online audio/video. Je tekent oplossingen uit in het ecosysteem van trading en tech platformen en blijft continu verbeteren. Je bent het verlengstuk van sales, de intermediair tussen sales en techniek en je hebt een totaal kijk op de digitale omzet.

Daarvoor beheer je volumes, prijzen, verkoopkanalen, vraag en aanbod, advertentie technologie en partners. Je legt als het ware de perfecte puzzel in lijn met onze strategie en met het beste commerciële succes als objectief. Je beheert dat geheel dagdagelijks als geen ander.

Je werkt samen met de collega’s van adtech, operations en sales om de beste oplossingen uit te werken voor maximale impact. Je deelt met hen jouw expertise en advies. De commerciële resultaten en verwachtingen deel je met collega’s en management.

Je werkt voor prachtige merken als VTM GO, hln.be, nu.nl, ad.nl, Q music, Joe en nog veel meer.

Job requirements

Is dit jouw ding en heb je ook nog ‘s deze skills:

  1. Je hebt reeds ervaring met programmatic advertising en Ad Exchanges.
  2. Je hebt een neus voor commercieel succes
  3. Je hebt een gezonde affiniteit met advertentie technologie
  4. Een achtergrond in ad operations is een plus
  5. Je bent een kei in analyseren en bedenken van oplossingen
  6. Uiteraard ben je een uitgesproken team player


Aanbod

  • Je komt terecht toonaangevend mediabedrijf, dat bruist van de toffe collega’s. Zij zijn net als jij gebeten door de creativiteit en constante innovatie in de mediasector en stomen jou graag klaar voor de job. Het wordt een avontuur waarin geen week op elkaar lijkt en waarbij je goesting om een stap verder te gaan dagelijks geprikkeld wordt.
  • Bij DPG Media geef je het beste van jezelf. In ruil krijg je niet alleen een aantrekkelijk salaris en tal van extralegale voordelen, maar ook de kans om mee te groeien in een boeiende en motiverende werkomgeving.