Overslaan naar content

Volmacht Acceptant

Hybride
 • Hilversum, Noord-Holland, Nederland
€ 2.500 - € 3.500 per maandIndepender

Functieomschrijving

Hilversum - Ga jij als Volmacht Acceptant altijd voor de beste klantbeleving? Is 'secuur' zo ongeveer jouw tweede naam? En vind jij vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk ook zo belangrijk? Check? Lees dan gauw verder, want wie weet is dit de ideale rol voor jou!


Wat ga je doen als Volmacht Acceptant bij Independer?
Als Volmacht Acceptant bij Independer staat het geven van optimale service aan onze klanten centraal. Je beoordeelt en verwerkt zelfstandig de aanvragen voor verzekeringen die niet direct online goedgekeurd kunnen worden. Hierbij mag je handelen binnen de acceptatierichtlijnen van de diverse maatschappijen waar wij volmacht van hebben gekregen. Daarnaast beantwoord je vragen van je collega’s Van Blije Klant en draag je je steentje bij aan het beheren van de verzekeringsportefeuille.


Concreet ga je aan de slag met:

 • Het bewaken van de kwaliteit van de portefeuille – je beoordeelt en verwerkt zelfstandig de aanvragen voor verzekeringen die niet direct online goedgekeurd worden.
 • Je bent Poortwachter op nieuwe & bestaande aanvragen – je doet risicobeoordelingen en verwerkt wijzigingen.


Binnen Independer staat vrijheid centraal en mag je de rol op jouw eigen manier invullen. Op die manier halen we niet alleen meer energie uit ons werk, maar biedt het ook meer mogelijkheden tot persoonlijke en professionele groei.

Het team waar je onderdeel van wordt, is bevlogen, specialistisch en houdt naast hard werken ook van een flinke bak gezelligheid. Het is een team in beweging. Zo kunnen er nog mooie stappen gezet worden. Jouw visie, kennis en ervaring zijn dan ook meer dan welkom.


Waarom juist Independer?
Om te beginnen horen we thuis in het lijstje van de grootste online platformen van Nederland. Andere spelers op dit lijstje zijn bol.com, Coolblue en thuisbezorgd.nl. In tegenstelling tot deze mooie organisaties zijn wij een relatief kleine club specialisten gebleven. Dit maakt ons wendbaar en zorgt dat alles wat jij doet echt van impact is op de organisatie.

“Heb ik het nou allemaal wel écht goed geregeld?” Dat is het stemmetje dat bij een financiële beslissing vrijwel altijd door het hoofd blijft spoken. Ons ultieme doel is om deze twijfel bij alle Nederlanders te laten verdwijnen. Daarvoor is ons platform uitermate effectief. En dat maakt dat we na 25 jaar nog steeds hard aan het groeien zijn.

De Independer-cultuur is informeel, open en vrijheid & durf staan centraal. Je gaat nauw samenwerken met specialisten op het gebied van data, markt, online en tech. Echte vakspecialisten waar je als professional veel van kunt leren.

We mogen onszelf officiëel een Great Place to Work noemen. We hebben de titel gekregen van onze collega's en Great Place to Work Nederland. Wat dat inhoudt? Onze collega's noemen dit een fijne organisatiecultuur waar ze met veel plezier, vertrouwen en trots willen werken.

Vereisten

Wat we zoeken in een nieuwe collega?
Je bent klantgericht, communicatief sterk en je kan je ook schriftelijk goed uitdrukken. Jij ziet oplossingen, in plaats van beperkingen. Verder herken je jezelf in deze eisen:

 • Je hebt ervaring in een acceptatie en administratieve functie. Binnen een Volmacht afdeling is een grote pré.
 • Je werkt accuraat en zelfstandig. Dit betekent niet dat je er alleen voorstaat: als je ergens niet uitkomt, lossen we het samen op.
 • Je hebt een afgeronde MBO4-opleiding
 • Ervaring met ANVA is een pré.


Wat krijg jij van ons?

 • Een salaris tussen €2500 en €3500 bruto per maand (excl. vakantiegeld en jaarlijkse bonus)
 • Een premievrij pensioen, 30 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een thuiswerk -en internetvergoeding.
 • Flexibiliteit in werktijden, en de mogelijkheid om voor 50% vanuit huis (en zelfs een aantal weken per jaar vanuit het buitenland) te werken.
 • Veel ruimte om te groeien en ontwikkelen - laagdrempelig met ons Independer- en DPG-brede opleidingsaanbod, maar kan ook daarbuiten.
 • Leuke events, borrels en verschillende (twee-) wekelijkse sportactiviteiten.
 • Dagelijks een uitgebreide, verse -en gezonde lunch in onze bedrijfs-bakery.
 • Een fijn kantoor -met gratis parkeergelegenheid- vol enthousiaste collega's, aan de rand van het Hilversumse Mediapark.


Interesse?
  Leuk!  Klik op de 'solliciteer’ knop bovenaan de pagina en wie weet zien we jou snel.

of