Overslaan naar content

Verslaggever Tubantia (Regio Noord)

Hybride
 • Almelo, Overijssel, Nederland
Redactie

Functieomschrijving

Almelo - De redactie van de Twentsche Courant Tubantia is op zoek naar een verslaggever. Jij bent een gedreven en enthousiaste journalist die elke dag op zoek gaat naar het beste verhaal.

Wat ga jij doen?
Als lid van de regioredactie maak je interviews, reportages, achtergrondverhalen en nieuwsberichten. Je gebruikt je creativiteit om de best mogelijke invalshoeken te bedenken bij de actualiteit. De verhalen die je schrijft, bieden lezers relevante inzichten in de samenleving. Je schrijft voor zowel de site, de app en de krant.

Je weet wat er leeft en speelt in onze regio. Je wordt blij van een mooi verhaal uit een van onze dorpen of grotere gemeenten. Je kunt snel werken en van deadlines raak jij niet in paniek, vooral ook omdat er meerdere (online) deadlines per dag zijn.

We zoeken naar een verslaggever voor ons regioteam Noord (Almelo en omgeving, Noordoost Twente). Voor deze functie is de standplaats Almelo.

Wie zoeken we?

 • Je bent nieuwsgierig en onderzoekend

 • Je bent kritisch, gaat een goede discussie niet uit de weg, maar altijd met respect voor collega’s

 • Je denkt en handelt digitaal

 • Je bent sterk in het leggen van contacten en het opbouwen en onderhouden van een netwerk

 • Je draagt bij aan een open en veilige werkcultuur op de redactie

 • Je houdt van afwisseling, je bent flexibel, zowel in denken als in tijd

 • Je hebt affiniteit met Twente. Je hebt een rijbewijs en woont in de regio of bent bereid daar op korte termijn naar te verhuizen

Wat bieden wij?
We bieden een plek op een inspirerende redactie. De Twentsche Courant Tubantia maakt deel uit van DPG Media, één van de grootste mediabedrijven van Nederland. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en we bieden een uitgebreid pakket aan voorwaarden waaronder:

 • Salaris, passend bij jouw ervaring;

 • 38-urige werkweek (4 dagen bespreekbaar)

 • Persoonlijk keuzebudget opgebouwd uit: 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;

 • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;

 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen;

 • Gratis abonnement op één van de kranten of tijdschriften van DPG Media;

 • Werkplek op een dynamische redactie midden in de stad.

De Twentsche Courant Tubantia staat open voor alle talent in de maatschappij, we streven naar een diverse redactie van mensen met allerlei achtergronden. Juist door verschillen tussen collega's ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen en dat past goed bij ons.

Interesse?
Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan uiterlijk 16 juni via de button. Je krijgt na sluitingsdatum snel een reactie van ons. Eerst nog wat meer weten? Kelly Adams (Regiochef) beantwoordt graag je vragen. Je kunt haar bereiken via k.adams@tubantia.nl of 06-34953009.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Instagram.

of