Verslaggever online redactie 'De Gelderlander'

  • ADR
  • Nijmegen, Netherlands

Verslaggever online redactie 'De Gelderlander'

Job description

De Gelderlander zoekt een nieuwe collega voor de online redactie.

Voor de online redactie zoeken we een redacteur/verslaggever, die verhalen online op de beste manier in de etalage zet. Je weet hoe je onderwerpen die leven op sociale media op spraakmakende manieren kunt vertalen naar verhalen voor ons publiek.

Over De Gelderlander
De Gelderlander is het toonaangevende mediabedrijf in Gelderland. Via onze app, site en krant bereikt de Gelderlander dagelijks honderdduizenden lezers met nieuws en verhalen uit de buurt, de provincie en de rest van de wereld. De online redactie is de digitale spil van het bedrijf.

De Gelderlander is onderdeel van DPG Media, Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou

• Een dienstverband van 38 uur met standplaats Nijmegen.

• Een salaris conform de CAO voor journalisten, passend bij jouw ervaring.

• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door trainingen en opleidingen via Mijn Campus.


Wie ben jij
Het is een pré als je ervaren bent in het maken en bewerken van video en podcast. Je toont initiatief en bent niet bang om op te vallen. Daarnaast is zelfstandig werken geen probleem maar ben je ook in teamverband een prettige en gezellige collega. Je hebt een rijbewijs en woont bij voorkeur in de regio of bent bereid daar op korte termijn naar te verhuizen.

Solliciteren
Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Verslaggever bij de Gelderlander ? Stuur dan je CV en motivatie naar Joris Gerritsen, hoofdredacteur. Je kunt je sollicitatie tot 31 maart 2023 sturen naar j.gerritsen@gelderlander.nl.

Job requirements

Voor meer informatie kun je contact opnemen met chef online Janko van Sloten, 06 1541 7603 of Joris Gerritsen, 06 1050 9843