Verslaggever AD Rivierenland

  • Redactie, Video & Content
  • Dordrecht, Netherlands

Verslaggever AD Rivierenland

Job description

Dordrecht- Het AD Rivierenland heeft plek voor een enthousiaste (startende) verslaggever

Dit is wat we bieden
Een plek op de redactie van AD Rivierenland, een regio titel van het AD, op een redactie die zetelt in Dordrecht. AD Rivierenland verschijnt in de regio Gorinchem, Vijfheerenlanden en Altena. De redactie telt vier verslaggevers. Je opereert in een gebied dat net zo goed stedelijke problemen ervaart als ruraal is. Waar heel veel soorten mensen leven en werken, waar samenleven niet altijd even gemakkelijk is, een gebied met criminaliteit, een gebied waar mensen zielsveel houden van hun stad of dorp. Een gebied dat bovenal bol staat van verhalen die verteld moeten worden. Groot of klein, lief of confronterend, urgent of onderhoudend.

Dit is wat we zoeken
Je hebt enige ervaring in de journalistiek, met de ambitie om op een dag een Tegel-waardig artikel te schrijven. Voor jouw verhalen sluiten lezers een abonnement af en willen onze abonnees nog langer bij ons blijven.  Jij voelt de stad en regio feilloos aan, jij snápt het merk AD, jij weet wat een verhaal nodig heeft om er zoveel mogelijk lezers een groot plezier mee te doen. Bovendien ben jij een echte teamspeler; je bent in staat collega’s op sleeptouw te nemen, vindt het leuk om anderen te helpen en je bent zeker niet te beroerd om een keer extra gas te geven wanneer dat moet.

AD Rivierenland is onderdeel van DPG Media, Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden
Een dynamische werkplek met volop kans om je te ontwikkelen met onder meer cursussen van onze interne Campus.
Een dienstverband van 38 uur met standplaats Dordrecht
Een salaris conform de CAO voor journalisten, passend bij jouw ervaring.
Keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld) en een jaarlijkse winstdeling.

Interesse?
Reageer dan voor vrijdag 9 december met je CV en een korte motivatie. Eerst meer weten? Stuur dan een mail naar Jos Verlegh, chef van het AD Rivierenland j.verlegh@ad.nl

Job requirements

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.