Verslaggever AD Haagsche Courant

  • Redactie, Video & Content
  • Den Haag, Netherlands

Verslaggever AD Haagsche Courant

Job description

Den Haag - Een fijne plek om te werken. Een redactie waar doorzettingsvermogen, journalistiek vakmanschap, humor en respect voor elkaar belangrijk zijn. Gevestigd op een mooie plek midden in het centrum van Den Haag. Spreekt dit je aan? Lees dan verder.

Wie zijn wij
AD Haagsche Courant is een gezond journalistiek bedrijf. Wij schrijven elke dag verhalen over Den Haag; nieuwsverhalen, achtergronden, analyses en reportages. We laten ons niet leiden door de waan van de dag, maar we zijn ook niet van gisteren. We analyseren heel goed hoe onze verhalen door onze lezers worden gewaardeerd. Cijfers zijn belangrijk, maar we gaan ook wel zorgvuldig met ze om.

Wij weten dat goede verhalen meestal ook goed worden gelezen. Ons streven is om elke dag zo’n groot mogelijk publiek te bereiken met verhalen die er toe doen. De nieuwe collega kan meteen aan de slag. In Den Haag is er altijd wat. Er zijn jaarlijks ruim 1700 demonstraties en er wonen ruim 500.000, vaak mondige, mensen. Den Haag is geen makkelijke stad, maar juist daarom wel een interessante.

Onze redactie is er een om trots op te zijn; een redactie van betrokken vrouwen en mannen die van de stad Den Haag en van hun vak houden. Nu werken we nog tegenover het Lange Voorhout, maar binnenkort op een andere locatie in Den Haag die al even bijzonder is.

De ideale kandidaat
Onze nieuwe collega heeft al ervaring in de journalistiek, maar vindt het ook tijd voor iets nieuws. Een nieuwe werkkring, misschien een ander medium. De journalistiek van AD Haagsche Courant zou dat kunnen zijn. We zoeken een collega die het volgende in huis heeft;

  • aantoonbare ervaring met schrijven, interviewen en het maken van journalistieke keuzes;

  • met ons op zoek gaat naar de beste verhalen over Den Haag;

  • open staat voor nieuwe vertelvormen en nieuwe media.

AD Haagsche Courant is onderdeel van DPG Media, Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

We bieden jou

  • Een dienstverband van 38 uur met standplaats Den Haag.

  • Een salaris conform de cao voor Dagbladjournalisten.

  • 8% vakantiegeld, 4% persoonlijk budget.

  • De mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door trainingen en opleidingen via Mijn Campus.


Solliciteren
Spreekt dit je aan? Is het tijd voor die stap in je carrière? Neem dan contact op met Axel Veldhuijzen, nieuwschef van de redactie a.veldhuijzen@ad.nl of 0651156383.

Job requirements

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen.

Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.