Overslaan naar content

Junior Business Controller TV/RADIO/NIEUWS

Antwerpen, Vlaams Gewest, BelgiëFinance

Functieomschrijving

Antwerpen - Finance binnen een dynamische organisatie. Ben jij een Finance professional die houdt van uitdaging en wil je werken voor de meest toonaangevende merken in het hart van de media? Hou jij ervan om te werken in een bedrijf dat voortdurend in beweging is? Dan hebben we de ideale functie voor jou! We zijn bij DPG Media op zoek naar een Business Controller om ons team te versterken.

Je werkt nauw samen met zowel de collega’s van finance als de budgetverantwoordelijken van de verschillende afdelingen. Je draagt jouw steentje bij aan de financiële gezondheid van onze nieuws en entertainment merken (oa. VTM, Q, Joe, HLN, De Morgen, VTM Nieuws, Humo en andere magazines) en hun digitale transformatie.

Wat ga je doen

Je verzorgt samen met de collega’s van de boekhouding de maandafsluiting, je stelt budgetten, forecasts en meerjarenplannen op en je draagt bij aan business cases. Jij maakt een transparant financieel overzicht, stelt scherpe analyses op en hebt impact op de business units, Finance en DPG Media. Dit doe je samen met de Sr. Business Controller waar je direct aan rapporteert. Hierbij:

  • analyseer en rapporteer je de maandelijkse resultaten en bespreek je die met de stakeholders

  • zorg je ervoor dat de budgetten onder controle zijn

  • ben je het eerste aanspreekpunt voor verschillende managers; als sparringpartner weet je hen te challengen en te adviseren, en dat zowel bij klassieke financiële vraagstukken, als daarbuiten

  • maak je ad hoc analyses en werk je mee aan strategische projecten

We zoeken momenteel invulling voor twee rollen met of een zwaartepunt in entertainment (TV & Radio) of in redacties (HLN, VTM, Dag Allemaal…). Een voorkeur mag je altijd aangeven, maar hoeft niet.

Het team

Je komt terecht in het grootste mediabedrijf van België en Nederland, waarbij je ruimte krijgt voor eigen initiatief en jouw verdere ontwikkeling. Onze Finance afdeling ondersteunt de organisatie van DPG Media zowel in België als Nederland, met hoofdzetels in resp. Antwerpen en Amsterdam. De uitvalsbasis voor deze positie is hoofdzakelijk Antwerpen en/of Vilvoorde. Reizen naar Nederland kan op ad hoc basis aan de orde zijn.

Vereisten

De ideale kandidaat

Je bent analytisch zeer sterk en werkt nauwkeurig en zelfstandig. Je neemt graag initiatief en bent een communicatieve topper die vlot contact onderhoudt met meerdere interne stakeholders. Je kan zowel in de diepte gaan als uitzoomen en zo het grotere plaatje zien. Je voelt je thuis in een dynamische, snel veranderende omgeving en kan om met druk en deadlines. Je bent hands on en pakt zélf door om zaken in beweging te krijgen, op te lossen,...

Verder heb je:

  • een afgeronde master opleiding in een financiële of economische richting

  • minimaal 3 à 4 jaar relevante werkervaring. Dat kan zowel in de rol van Business Controller geweest zijn als een functie bij één van de Big Four

  • Microsoft Office/Google Workspace kennen voor jou geen geheimen en nieuwe systemen en processen schrikken je niet af, integendeel

  • je bent een enthousiaste team player

  • je ziet, zoekt en communiceert efficiënties en verbeteringen, binnen en buiten finance

Een natuurlijke passie voor nieuws, entertainment en media in het algemeen is tot slot een grote plus!


Wat je mag verwachten van DPG Media

Deze opportuniteit biedt je een fantastische job in hét mediabedrijf van België en Nederland, binnen een moderne en groeiende Finance afdeling waar ieder talent zich thuis voelt. Je hebt een ondersteunende en tegelijk ook sturende rol ten aanzien van de andere afdelingen van het bedrijf. Hierdoor bouw je al snel een intern netwerk uit. Werken bij DPG Media is elke dag anders. De strategie van DPG Media focust op de digitale versnelling en hoe we ervoor zorgen dat we als leidend mediabedrijf voorop blijven. Daarvoor zijn ook jouw talenten, kennis en skills cruciaal. Dus geven we je alle kansen om te blijven groeien en investeren we in je verdere ontwikkeling.

Naast een competitief salaris mag je rekenen op heel wat extralegale voordelen zoals een wagen, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, personeelskortingen en events en heel wat andere voordelen. Tenslotte geloven we bij DPG Media in een gezonde werk-privébalans en faciliteren we dit (o.a. door thuiswerk, flexibele werkplekken, glijdende uren…).


Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan nu!

Ben jij klaar voor deze uitdaging en herken jij jezelf in dit profiel? Neem de volgende stap in je carrière en sluit je aan bij ons team bij DPG Media. Solliciteer vandaag nog en maak het verschil binnen onze organisatie.

of