Junior Accountmanager DPG Media

 • Sales
 • Groningen, Netherlands

Junior Accountmanager DPG Media

Job description

Groningen – Ben jij een echte ondernemer? Iemand die successen weet te vieren? En ben je op zoek naar een functie om jouw loopbaan met een boost te starten? Dan komen jouw commerciële vaardigheden bij ons tot leven!

Als Junior Accountmanager Binnendienst bij DPG Recruitment ga je meewerken aan de resultaten van de sterkste recruitment merken van Nederland: Nationale Vacaturebank en Intermediair. Dit doe je zowel individueel als samen met jouw team. Als team werken we hard, ontwikkelen we snel en vieren we onze successen altijd met elkaar! Interesse? Reageer snel!

Wat ga je doen
Jij gaat bedrijven en ondernemers telefonisch benaderen om te kijken op welke manier wij hen kunnen helpen in de zoektocht naar nieuw personeel. We hebben sterke merken en dat betekent dat bedrijven ons ook weten te vinden voor vragen en advies over werving van potentiële kandidaten. Wij zorgen voor een uitstekende opleiding, begeleiding en ontwikkeling. Zorg jij voor het succes?

Als Junior Accountmanager Binnendienst:

 • zorg jij voor nieuwe klanten. Met jouw bestaande en nieuwe klanten weet jij met gemak je omzettarget te behalen, want jij bent zelf verantwoordelijk voor de omzet uit jouw eigen klantpakket.

 • verzorg jij het klantcontact van begin tot eind. Denk hierbij aan het eerste contactmoment en vervolggesprekken waarbij je altijd goed luistert naar de wensen van de klant zodat je samen de beste oplossingen vindt. Dit is in basis vanuit kantoor, maar het is ook zeker mogelijk om op locatie bij de klant op gesprek te gaan.

 • ben jij natuurlijk ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in online media, de arbeidsmarkt en recruitment.

 • dagelijks ben je veelvuldig in contact met je klanten. Dat betekent dat je zeker niet bang bent om de telefoon te pakken, sterker nog: dát geeft jou juist energie!


Wie zijn wij
DPG Recruitment, onderdeel van DPG Online Services, is dé Recruitment specialist voor werkgevers, werknemers, ZZP-ers en studenten op de Nederlandse arbeidsmarkt. We brengen bedrijven en ondernemers in contact met die ene perfecte kandidaat als er een vacature is. Dat is natuurlijk geweldig, want zo helpen we bedrijven aan talent en kandidaten met een belangrijk aspect in het leven: een baan!

Op onze toplocatie in Groningen word jij als Accountmanager met open armen ontvangen door een energiek team van ca. 12 man. Samen zorgen we ervoor dat iedereen het beste uit zichzelf haalt. Zo hebben we geregeld team meetings om over elkaars ervaringen te horen, feedback te geven en zo te leren. En zit je eens in de twee weken met je manager waar je het bijvoorbeeld over jouw persoonlijke ontwikkeling kunt hebben. Ontspanning hoort er uiteraard ook bij, samen lunchen, tafeltennissen en borrelen doen we graag. Doe jij met ons mee?

Wat jou de perfecte kandidaat maakt
Jij bent niet makkelijk uit het veld te slaan! Want tja, 'nee' zal je zeker een paar keer per dag horen. Maar dan pak jij gewoon weer de telefoon om de volgende prospect te bellen. Kortom, je bent ondernemend, proactief en hebt een winnaarsmentaliteit. Verder neem je mee:

 • HBO-werk en denkniveau;

 • Sterke commerciële en communicatieve vaardigheden;

 • Ervaring met (commercieel) telefonisch klantcontact is een pré;

 • je vindt het leuk om in teamverband te werken, maar je pakt ook graag uit jezelf zaken op;

 • ben je 36 uur per week beschikbaar (32 is bespreekbaar).


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou

 • salaris, passend bij jouw ervaring;

 • een interessante bonus;

 • een 36-urige werkweek, waarbij je zowel vanuit huis als op kantoor kan werken;

 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten;

 • laptop

 • Doorgroeimogelijkheden naar diverse commerciele rollen binnen DPG Media (binnen/ buiten);

 • bovenop dit alles bieden we je de mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen: denk bijvoorbeeld aan het kopen van een fiets of het verrekenen van je sportabonnement (12% pkb/ flexibel budget, waarvan 8% vakantiegeld).

Job requirements

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct!
Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Onze recruiter Robin beantwoordt graag je vragen. Stuur vraag naar robin.pichler@dpgmedia.nl of app/ bel via 06-11274870.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.