Technisch Product Manager

 • IT
 • Amsterdam, Netherlands

Technisch Product Manager

Job description

Amsterdam - Als product manager ben je mede verantwoordelijk voor het terugbrengen van drie backends naar één backend voor onze automotive platforms

Over Automotive Mediaventions
Wanneer iemand besluit online een auto te willen kopen of verkopen, dan is de kans vrij groot dat er gebruik wordt gemaakt van onze auto platforms Gaspedaal, AutoTrack of AutoWereld. Met onze merken zijn we hierin dé partner van Nederland!

Waar Gaspedaal het beschikbare auto-aanbod in Nederland vertoont, biedt AutoTrack extra checks, informatie en zekerheden rondom de aangeboden auto’s en is Autowereld het freemium alternatief voor de zakelijke adverteerder. Maandelijks hebben we zo een 6 miljoen bezoekers, bestaande uit consumenten en zakelijke klanten.

Wat ga je doen
Onze merken draaien momenteel allemaal op hun eigen backend. Om in de toekomst dezelfde kwaliteit te kunnen bieden voor alle drie de merken, willen we de verschillende backends terugbrengen naar één backend. Tegelijkertijd moeten de platforms in de tussentijd de beste gebruikerservaring blijven bieden, zodat wij dé partner van Nederland kunnen blijven.

Jouw hoofdverantwoordelijkheden hierbij zijn:

 • Ervoor zorgen dat de platforms hun kwaliteit blijven bieden: analytics in de gaten houden, in gesprek blijven met stakeholders en prioriteiten stellen in backlog.

 • De teams helpen met doorontwikkelen

 • Voorbereiden op centralisatie van backends


Wij bieden jou
 • Een dynamische en informele werksfeer met enthousiaste en ambitieuze collega’s
 • Salaris passend bij jouw ervaring.
 • Een 36-urige werkweek.
 • Persoonlijke keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld).
 • Deelname aan de winstdelingsregeling.
 • De mogelijkheid tot flexwerken
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.

Job requirements

Wie ben jij
Gezien de complexiteit van de organisatie en ambitie zoeken we een ervaren Product Owner die de meerwaarde ziet in data gedreven beslissingen maken. Onze ideale kandidaat heeft:

 • Minstens 7 jaar werkervaring in een online product omgeving, waarvan minimaal 3 jaar in product/project management.

 • Ervaring met data gedreven werken en andere activeren dit ook te doen

 • Strategische projecten van a tot z gemanaged in een complexe organisatie.

 • Ervaring met vooropgestelde deadlines voor jouw product initiatieven.

 • De ervaring om gemakkelijk te kunnen schakelen tussen een strategische roadmap uitwerking en analyseren van verstoring van een business kritisch proces.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan nu!

Heb je nog wat vragen? Ik beantwoord deze graag via mark.van.dommelen@dpgmedia.nl of bel/stuur een WhatsApp naar 06-83800059.

Wij doen graag onze werving zelf en wensen niet samen te werken voor de invulling van deze rol.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben of leer onze tech organisatie kennen! En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.