Overslaan naar content

Teamlead Direct Sales - New Business

Vilvoorde, Vlaams Gewest, BelgiëSales

Functieomschrijving

Word jij de nieuwe Teamlead Direct Sales - New Business?
Als je denkt dat we een proefpanel zoeken voor ‘Snack Masters’ of ‘Le Meilleur Patissier’, dan moeten we je teleurstellen. Wij serveren je geen taart of Bockie-burger, wel een heerlijke salesuitdaging om je tanden in te zetten. Help jij als Teamlead - New Business een team van straffe, enthousiaste accountmanagers groeien, zodat nóg meer nieuwe klanten blij worden van digitaal adverteren bij DPG Media? Dan ben jij de hongerige wolf/wolvin die we zoeken.


Jouw uitdaging
Als Teamlead Direct Sales - New Business stuur je een team van 10 accountmanagers aan dat potentiële klanten overtuigt om te adverteren bij DPG Media. Je rapporteert aan de Sales Manager.

Je bent een belangrijke ambassadeur van onze merken, want jouw team laat je klanten kennismaken met alle mogelijkheden waarop ze bij ons crossmediaal kunnen adverteren. Een campagne op hln.be, een spot op VTM GO, een prachtige pagina in NINA of Goed Gevoel en een spitsvondig radiospotje bij JOE of Qmusic: jouw team maakt nieuwe adverteerders wegwijs in ons merkenportfolio. Ze adverteerden wellicht al via Facebook of Instagram of via regionale kanalen, maar beschikken zij over hetzelfde bereik? Onze media bieden een context aan die brand safe is, relevant voor hun doelgroep én hoogstaand kwalitatief.

Vereisten

Jouw profiel
Je bent een salescoach bij uitstek: wat hebben jouw accountmanagers nodig om elke dag het beste van zichzelf te geven? Met welke pitch maken ze het meeste impact en steken ze met kop en schouders boven de concurrentie uit? Hoe verloopt de salesfunnel, van een eerste telefoontje tot het sluiten van de deal?


  • Salesskills hoeven we jou niet meer te leren: jij overtuigt en enthousiasmeert klanten als geen ander. En dat enthousiasme breng je over naar je team van accountmanagers.

  • Je bezit een sterk analytisch denkvermogen en strategisch inzicht om effectieve verkoopstrategieën te ontwikkelen.

  • Je bent een geboren leidersfiguur, met een flinke portie empathie. Jouw team heeft elke dag zin om er tegenaan te gaan, en dat is mede dankzij jouw straffe coaching, enthousiasme en vastberadenheid.

  • ‘Koude’ prospectie en het sluiten van deals kennen voor jou geen geheimen meer.

  • Jij houdt je team scherp, met één gezamenlijk doel voor ogen: nieuwe en bestaande klanten laten kennismaken met alle digitale advertentiemogelijkheden bij DPG Media. En dat zijn er véél.

  • Je kijkt ook kritisch naar het aanbod voor klanten in jouw segment. Bieden we hen wel de juiste digitale producten aan, om New Business te genereren? Waar zitten de verrijkende opportuniteiten?

  • Samen met de prospectiemanager zet je de database op punt, van waaruit je team de markt op kan.

  • Je geeft je team vleugels, voorziet hen regelmatig van feedback en stimuleert hen elke dag om samen het doel te bereiken.

  • Je communiceert vlot in het Nederlands en in het Frans.


Wat mag je verwachten van DPG Media Advertising?
DPG Media is een toonaangevend mediabedrijf, actief boven en onder de taalgrens, waar het bruist van creativiteit, innovatie en enthousiasme. Net als jij zijn je collega’s gebeten door de immer bruisende mediasector. Bij DPG Media Advertising ben je elke dag vastberaden om onze adverteerders op de meest unieke manieren te laten stralen op onze media. Je goesting om een stap verder te gaan wordt bij ons elke dag geprikkeld. Bovendien mag je rekenen op een aantrekkelijk salaris en tal van extralegale voordelen en stimulerend commissiesysteem. Je werkplek is aan de Medialaan in Vilvoorde, waar je iedere dag naast een gratis parkeerplekje en heerlijke koffie ook zal kunnen genieten van de passie en warmte van je 1500 collega's!


Ben jij de juiste persoon om onze salesambities naar het volgende niveau te tillen?
Heb je zin om in een commerciële omgeving een enthousiast team aan te sturen zodat zij elke dag het beste van zichzelf kunnen geven? Word je blij als adverteerders enthousiast worden wanneer ze hun merk vertegenwoordigd zien op de merken van DPG Media? Let’s talk! Jouw talent is welkom bij DPG Media, ongeacht jouw achtergrond of voorkeuren.

of