Teamlead Adtech online audio/video

 • Digital & Advertising
 • Antwerpen, Belgium

Teamlead Adtech online audio/video

Job description

Adtech team leiden iets voor jou?

Ben jij gebeten door digital advertising en media en ben je geboren people manager?
Is adtech en online advertising jou niet vreemd? Streef je steeds naar een een hoge klanttevredenheid en efficiëntie met commerciële impact? Lees dan snel verder…

De manier waarop we onze audio en video advertising inregelen bepaalt ons succes, de kwaliteit en de resultaten die we garanderen. Campaign management, sales en product management steunen op team Adtech om ervoor te zorgen dat wij al onze beloftes waar kunnen maken.
Daarvoor zorgt team adtech voor de monitoring, het behandelen van issues en het slim verbeteren en uitbreiden van het advertentienetwerk. Je begeleid technische integraties mee en bent verantwoordelijk voor de juiste configuratie van de audio/video adstack.

Als Teamlead Adtech Online Audio/Video stuur je hoofdzakelijk vanuit Vilvoorde een team aan dat voor België en Nederland ondersteuning biedt.

Je begeleid het team doorheen de day2day flow en door projecten heen. geen andere jouw team doorheen de day2day en projecten heen aansturen. Je daagt daarbij je team uit, ondersteunt hen doet hen groeien.

Je komt terecht in de bruisende organisatie van Digital Sales Development BENE en je werkt voor prachtige merken als VTM GO, hln.be, nu.nl, ad.nl, Q music, Joe en nog veel meer.

Wat verwachten we van jou als Teamlead adtech Audio/video:

 1. Als team lead sta je in voor de coaching, ondersteuning van jouw team. Je zet in op een veilige omgeving met een open feedbackcultuur waar je ook inzet op de persoonlijke groei van teamleden.
 2. Je bent verantwoordelijk voor het hoog houden van de motivatie en de voortgang van het team.
 3. Je optimaliseert de service levels inzake troubleshooting en monitoring.
 4. Je gaat voor team succes bij het begeleiden van integraties van nieuwe technieken, partners en advertentie producten.
 5. Je leidt een klein en zelfstandig België/Nederland team.
 6. Je werkt hoofdzakelijk vanuit vilvoorde en regelmatig ben je ook aanwezig op de kantoren in Nederland.


Is dit jouw ding en heb je ook nog ‘s deze skills:


 1. Je bent vlot tweetalig (NL/FR)
 2. Je bent een people manager en team player
 3. Je hebt affiniteit met advertentie technologie
 4. Je zorgt voor structuur en Je bent een kei in opvolging en processen
 5. Je bent een krak in het vinden van oplossingen

Job requirements

Aanbod

 • Je komt terecht toonaangevend mediabedrijf, dat bruist van de toffe collega’s. Zij zijn net als jij gebeten door de creativiteit en constante innovatie in de mediasector en stomen jou graag klaar voor de job. Het wordt een avontuur waarin geen week op elkaar lijkt en waarbij je goesting om een stap verder te gaan dagelijks geprikkeld wordt.
 • Bij DPG Media geef je het beste van jezelf. In ruil krijg je niet alleen een aantrekkelijk salaris en tal van extralegale voordelen, maar ook de kans om mee te groeien in een boeiende en motiverende werkomgeving.


Solliciteren?
Herken jij jezelf in dit profiel en wil je je graag aan ons voorstellen? Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton op deze pagina en dan laten we zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jamie via jamie.plug@dpgmedia.nl.