Teamlead Account Officers

 • Sales
 • Vilvoorde, Belgium

Teamlead Account Officers

Job description

Als Teamlead Account Officers geef je leiding aan een team gemotiveerde binnendienstkrachten (print & digitaal) die zich bezighouden met sales en aftersales. Na de Account Managers zijn jouw mensen, en jij in het verlengde, het eerste aanspreekpunt voor klanten. Zo werk je mee aan een optimale klantenservice en ondersteun je onze verkoopafdeling.

 • Je coördineert de dagelijkse werking van de dienst “Internal sales” en ondersteunt de medewerkers in deze afdeling.

 • Je ondersteunt het team in de dagelijkse activiteiten en begeleidt hen in het oplossen van problemen.

 • Je zorgt voor een motiverende werkomgeving waarin je medewerkers op een enthousiaste wijze voor een uitstekende ‘klantenbeleving” zorgen.

 • Je volgt de nodige KPI’s op, kijkt nauwkeurig toe op rendement, productiviteit en efficiëntie en stuurt bij waar nodig.

 • Je organiseert regelmatig meetings van het Account Executive team om alle neuzen in dezelfde richting te zetten, te voelen wat leeft in het team, KPIs te onderzoeken en betere werkmethoden te identificeren.

 • Je neemt rationele en indien nodig kordate beslissingen gebaseerd op objectieve feiten en parameters om de resultaten in aftersales te optimaliseren.


Job requirements

 • Je heb leidinggevende capaciteiten en krijgt energie van het samenwerken met anderen

 • Je bezit vanzelfsprekend sterke communicatieve, administratieve en organisatorische vaardigheden

 • Je bent klantgericht in denken en handelen, rekening houdende met de interne objectieven

 • Je bent sterk in het herkennen van verbetertrajecten en begeleidt deze waar nodig

 • Je hebt analytische skills en werkt vlot met Excel


Waarom kiezen voor DPG Media?

Deze opportuniteit biedt je de kans om te kiezen voor een fantastische job in hét mediabedrijf van Vlaanderen. Je krijgt er bovendien een topteam van collega’s bovenop. Collega’s die bruisen van energie en gebeten zijn door breaking news.

Creatieve oplossingen voor complexe problemen en samenwerken met veel verschillende teams: werken bij DPG Media is elke dag anders. Die realisaties kunnen we enkel neerzetten dankzij teamwork en een toffe werksfeer. Van de inspirerende babbel aan de koffiemachine, de uitnodigende inrichting van onze gebouwen tot de legendarische personeelsfeesten: de mediavibes hangen overal.

We geloven daarnaast in een gezonde werk-privébalans waarbij we je voldoende zuurstof geven door ons well-being en flexwerk beleid.

De strategie van DPG Media focust op de digitale versnelling en hoe we ervoor zorgen dat we als leidend mediabedrijf voorop blijven. Daarvoor zijn ook jouw talenten, kennis en skills cruciaal. Dus geven we je alle kansen om te blijven groeien. Zo houd je grip op je toekomst. Via verschillende opleidingen en de “Academy by DPG Media” neem je ownership over jouw ontplooiing.


Ben jij top in je vakgebied of heb je de ambitie om top te worden? Fleur je helemaal op in een warme, creatieve, bruisende omgeving waarin je constant uitgedaagd wordt? Neem contact met ons op en laten we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Want jouw talent is welkom bij DPG Media, ongeacht jouw achtergrond en voorkeuren.


Klinkt goed?

Reageer als de bliksem op deze vacature en overtuig ons van jouw kwaliteiten met je cv en een woordje extra uitleg in je motivatiebrief. Tot snel?