Skip to content

Traineeship Sales DPG Media Brabant

Eindhoven, Best, Breda, Tilburg, Noord-Brabant, NederlandSales

Functieomschrijving

Brabant- Commerciële talenten uit Brabant (Eindhoven, Breda en Tilbug) opgelet! DPG Media zoekt  gedreven kandidaten voor ons eigen Sales-traineeship! Heb jij onlangs je diploma behaald en ben je op zoek naar een dynamische omgeving waar jij dagelijks verder kan ontwikkelen? Of heb je reeds werkervaring, maar droom je over een baan waar je kan groeien op gebied van je commerciële vaardigheden, communicatie skills en mediakennis? Dan is dit een unieke kans om jouw start te maken in de dynamische mediawereld!

Wat ga je doen?
Binnen 7 maanden leren wij jou alle kneepjes van het salesvak in de media en zorgen we dat jij snel en goed aan de slag kunt als Account Manager. Het betreft een fulltime traineeship (36 urige werkweek), welke plaats zal vinden op onze kantoren, verspreid door het hele land.

Waarom bieden wij dit aan?
DPG Media werkt graag met de beste salestalenten uit het hele land, zowel regionaal als nationaal. We willen niet alleen de allerleukste werkgever zijn, maar ook de beste sales-opleiding van Nederland worden!

Iedereen is welkom
Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring je meebrengt.

Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Ook voor talent zonder commerciele voorpleiding, maar wel in bezit vant de juiste drive en ambitie om salesproferssional te zijn!

Wat maakt jou de ideale kandidaat
Als Trainee bij DPG Media herken jij jezelf in de volgende competenties:

 • Overtuigingskracht.
 • Drive om te scoren.
 • Durf om kansen te pakken.
 • Bereiheid om hard te werken en verder te ontwikkelen.


Wat moet je meenemen?

 • Motivatie, energie en een positieve instelling!
 • Affiniteit met media.
 • Een rijbewijs.


Wat krijg je van ons?

 • Een mooi start salaris, met daarnaast een interessante bonusregeling.
 • 36-urige werkweek.
 • Flexibiliteit rondom thuiswerken.
 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget.
 • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.
 • Een uitstekend pensioen.
 • Doorgroeimogelijkheden binnen DPG Media.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen via onze DPG Media Academy.
 • Heb je het traineeship succesvol afgerond start je officeel in een buitendienstfunctie, dan krijg je er meteen een leaseauto bij!

Vereisten

Aanmelden & sollicitatieproces
Kan je niet wachten om te starten? Vertel ons waarom jij dé kandidaat bent! Hoe? Solliciteer via de onderstaande button met jouw motivatie en cv. Wil je er met kop en schouders bovenuit springen? Vertel dan je motivatie via een videobericht. Deze kan je mailen naar robin.pichler@dpgmedia.nl.

Handig om te weten
Je kan je aanmelden tot woensdag 6 december 2023 en je hoort uiterlijk 8 december 2023 of je bent uitgenodigd voor de selectiedag. Die is op dinsdag 12 december op ons kantoor in hartje Rotterdam. We streven ernaar om je diezelfde dag nog te laten weten of jij één van de nieuwe trainees bent. Ben jij geselecteerd? Dan start jouw traineeship op donderdag 1 februari 2024. Tip: schrijf deze data alvast met potlood in je agenda!


Wil je eerst nog wat meer weten? Robin (recruiter DPG Media) beantwoordt graag je vragen via robin.pichler@dpgmedia.nl of Whatsapp naar 06 11274870.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

of