Stagiair(e) Social Media & Content

Job description

Voel jij je helemaal thuis in de wereld van social media, ben je creatief en daarnaast op zoek naar een stage waar je écht het verschil kunt maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanaf februari 2021 is er bij DPG Media (Online Services) plek voor een Social Media & Content talent, die zich bezig gaat houden met creatie en strategie. Dit doe je voor merken zoals vtwonen, Ouders van Nu, Independer, Intermediair, Nationale Vacaturebank en Tweakers. Daarnaast krijg je in ons groeiende en ambitieuze team alle ruimte om jouw eigen talent verder te ontwikkelen. Grote kans dat je dan ook ná deze meewerkstage een plek in ons team krijgt.


Als Social Media & Content stagiair(e) beheer je samen met de Social Media Manager de online kanalen, laat je je hoofd kraken over de creatie van goede social posts en bepaal je wat er niet mag ontbreken in de verschillende contentkalenders. Zo draai je als stagiair(e) mee als volwaardig team member. Wat we van jou verwachten? Dat je écht zin hebt om te knallen, want er is genoeg te doen!


Wie ben jij?

  • Je houdt je graag bezig met de ontwikkelingen op het gebied van social media
  • Je bent creatief en denkt graag mee over verrassende (social) content
  • Je schrijft foutloos Nederlands
  • Je bent proactief en draagt graag ideeën aan die bijdragen aan de groei van onze merken
  • Je werkt graag zelfstandig, maar vindt het ook geen probleem om met anderen samen te werken
  • Je bent flexibel en houdt van aanpakken
  • Ervaring met InDesign, Photoshop, Illustrator en/of Premiere Pro is een pre, maar niet noodzakelijk
  • Je volgt een HBO / WO opleiding op het gebied van (online) media, communicatie en/of marketing
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 5 maanden (4 dagen per week in overleg)


Hier ga je werken

Bij DPG Media werk je voor merken die samen onze hele maatschappij bedienen. Van de Volkskrant tot Autotrack, van Qmusic tot Intermediair en van vtwonen tot Donald Duck.

Met 15 nieuwsmerken, ruim 140 huis-aan-huiskranten, 18 digital only merken, radio en 26 lifestylemerken streven wij ernaar de meest toonaangevende en de grootste media uitgever van Nederland te zijn. Een ambitieuze werkgever met oog voor kwaliteit.

Job requirements

Solliciteren

Ben jij de social media & content held(in) die wij zoeken en is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer via de button op deze pagina. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Roxanne Rinkes (roxanne.rinkes@dpgmedia.nl).