Stagiair(e) Debiteurenbeheer B2B

  • Finance
  • Hoofddorp, Netherlands

Stagiair(e) Debiteurenbeheer B2B

Job description

Hoofddorp - Ben jij momenteel bezig met een financiële opleiding en ben jij op zoek naar een uitdagende (meewerk)stage of afstudeeropdracht? Lijkt het jou daarbij leuk om ervaring op te doen in de media branche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?
Jij zal binnen de financiële afdeling het debiteuren team B2B gaan versterken. Binnen het debiteuren team is een divers takenpakket. Van inkomend-, en uitgaand klantcontact, orderacceptatie, incasso opvolging, facturatie, bankverwerking maar ook zijn er regelmatig nieuwe projecten. De taken waar jij voor verantwoordelijk zult zijn worden in overleg besproken.

Wie ben jij?

  • Momenteel ben je bezig met een MBO/HBO studie in de financiële richting.

  • Op zoek naar een stageplek voor 32 - 36 uur per week (min. 4 maanden).

  • Je weet van aanpakken en beschikt over een dosis enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden.

  • Bent resultaatgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

  • Hebt een proactieve houding betreft veranderingen of verbeteringen voor het team en de werkzaamheden.


Wie zijn wij?
DPG Media is een modern en toonaangevend mediabedrijf op het gebied van nieuws, opinie, cultuur, inspiratie en ontspanning met passie voor media, zowel print als online, voor lezers, websitebezoekers en adverteerders.
Als mediabedrijf zijn we actief in Nederland, België en Denemarken. Onze ambitie is om het leven van onze lezers, gebruikers, luisteraars en kijkers dagelijks te verrijken met kwaliteitsmedia die informeren, inspireren en entertainen. Daarbij komt onze media al decennia dagelijks over de vloer bij miljoenen Nederlandse gezinnen. Nieuws, entertainment en online services zijn pijlers waarmee we in Nederland groot zijn met 80+ merken waaronder De Volkskrant, Nu.nl, Donald Duck, Libelle, AutoWeek en Q-Music.
Het debiteuren team van DPG Media is onderdeel van het grotere accounting team van DPG Media waarin ook het grootboek-, crediteuren-, en het accounting team van DPG Media Magazines toe behoren.

Wij bieden
Je krijgt de kans om te werken voor de grootste media uitgever van Nederland. Je komt terecht in een gedreven team met ervaren en professionele collega’s, die met plezier met elkaar en voor de organisatie werken. Deze functie biedt tevens een stagevergoeding conform de CAO Uitgeverijbedrijf én een gratis abonnement (wanneer je langer dan drie maanden stage loopt) op een door werkgever uitgegeven product. Dit kan je vanaf de eerste stagedag aanvragen via 'Mijn DPG'.

Interesse?
Reageer snel en stuur je motivatie met CV naar Emma Cassidy (Manager Debiteurenbeheer) via emma.cassidy@dpgmedia.nl.


Job requirements

Onze recruiters doen enorm goed werk, we hebben daarom geen hulp nodig om onze vacatures in te vullen. Dank je wel!