Stagiair Partnerships eCommerce

 • Internship
 • Hoofddorp, Netherlands

Stagiair Partnerships eCommerce

Job description

Hoofddorp - Denk jij graag mee over eCommerce en Ticketing campagnes en ben je goed in overzicht bewaren, commercieel en is structuur je tweede naam? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Als Stagiair Partnerships ben je de steun en toeverlaat van het Partnerships team. Je houdt je bezig met een divers pallet aan werkzaamheden en zorgt er voor dat de flow van het sluiten van deal naar de verkoop van de producten op rolletjes verloopt, met alles wat daar bij komt kijken. De stage ga je aan voor de duur van 5 tot 6 maanden en de startdatum bespreken we graag met je.

Dit zijn wij
Met meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services is DPG Media de meest toonaangevende en de grootste mediagroep van Nederland en België. We zijn een ambitieuze werkgever met oog voor kwaliteit.

De afdeling eCommerce is binnen DPG Media dé plek waar alle Commerce- activiteiten plaatsvinden. Zowel voor ons eigen merk LeuksteTickets.nl, als ook de nieuwsmerken AD en Nu.nl, magazine titels als Libelle en Veronica Superguide en de winkel van Donald Duck. Hierbij willen we Nederland informeren, inspireren en activeren met voordeel: voor thuis en erop uit.

Waar kom jij terecht?
Met de afdeling eCommerce zijn we verantwoordelijk voor het creëren van aanbod, het beheer, de branding en het uitvoeren van campagnes van onze 32 Nederlandse webshops. De afdeling eCommerce bestaat uit ca. 35 ondernemende collega’s met ieder hun eigen specialisme. Je komt te werken in het team Partnerships bestaande uit 6 collega’s die verantwoordelijk zijn voor (het uitbouwen van) het assortiment op de webshops van onze titels, het onderhouden van relaties en het sluiten van deals. Elke dinsdagochtend hebben we uitgebreid teamoverleg waar we onderling sparren en successen vieren.

Wat ga je doen?
In deze functie zorg je ervoor dat het proces van deal naar verkoop op rolletjes loopt, hierbij ondersteun je alle collega’s uit het team! Leer je een hoop over het gebied van vrijetijdsbesteding, eCommerce en hoe het werkende leven eruit ziet. Daarnaast zijn onderstaande punten van belang. Jij:

 • Bent verantwoordelijk voor het juist administreren van deal afspraken en contracten en zorgt ervoor dat de juiste verkoopinformatie op het juiste moment beschikbaar is.

 • Houdt je bezig met het verwerken en verzamelen van verkoopstanden en het bijhouden van voorraden.

 • Zorgt voor goede concurrentie analyses zodat we altijd een scherp beeld hebben van de marktsituatie.

 • Biedt ondersteuning aan het Partnerships team en speelt in op ad hoc zaken.

 • Gaat een hoop leren over eCommerce en kijkt hierbij mee met verschillende collega’s.

 • Helpt bij het maken van de evaluaties met partners en bijsturing van campagnes samen met je collega’s.


Bij jouw taken en werkzaamheden werk je nauw samen met de partnerships managers, campagne managers, partners/leveranciers en andere afdelingen binnen de organisatie.

Job requirements

Wat jou de ideale stagiair maakt
Jij bent iemand die heel goed overzicht kan bewaren en je ziet het als uitdaging om deadlines te halen. Wat in deze functie ook van belang is is dat je gestructureerd en punctueel werkt, flexibel bent en liever in oplossingen denkt. Verder ben je:

 • Proactief en heb je een hands-on mentaliteit.

 • Een echte teamplayer.

 • Commercieel.

 • En communicatief sterk.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou

 • Een mooie stage vergoeding.

 • 36-urige werkweek.

 • De juiste begeleiding om zo het beste uit jezelf te halen.

 • Gezellige team- en afdelingsuitjes.

 • Hele mooie ervaring (wat ook nog goed op je cv staat!).


Solliciteren, en dan?
Ben je enthousiast geworden over deze stage(plek)? Dan horen we heel graag van je. Via de knop onderaan deze pagina kan je je motivatiebrief en je cv met ons delen. Als wij net zo enthousiast zijn, dan nemen we snel contact met je op. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je een mail sturen naar lars.knoester@dpgmedia.nl o.v.v. ‘Stage Partnerships eCommerce’.