Overslaan naar content

Stagiair Corporate Communicatie

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Marketing & Communicatie

Functieomschrijving

Amsterdam - Bij DPG Media zeggen we: ‘Wij zijn mediamakers’. We informeren, inspireren en entertainen. Met ijzersterke merken die hoofd & hart raken, het leven verrijken en mensen samenbrengen. Wij zijn journalisten, vormgevers, drukkers en bezorgers. Bedenkers, presentatoren en technici. Bouwers van digitale platforms en apps, marketeers en sales professionals. Voor en achter de schermen.

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services. En jij kunt daar onderdeel van uitmaken. Als stagiair Corporate Communicatie kun jij je talenten verder ontwikkelen in deze dynamische en inspirerende mediawereld.

Wat verwachten we van jou?

Per 1 september zoeken wij een stagiaire. In ons team Corporate Communicatie krijg je de kans om samen het communicatievak te ontdekken. Je wordt betrokken bij diverse communicatieprojecten en krijgt de ruimte om jouw ideeën en creativiteit in te brengen. Of het nu gaat om het schrijven van pakkende teksten, het organiseren van spraakmakende evenementen of het bedenken van innovatieve communicatiestrategieën of social media posts, jouw bijdrage is zeer welkom. Je werkt nauw samen met verschillende disciplines binnen Corporate Communicatie en een diversiteit aan professionals zoals marketeers, journalisten en HR-specialisten. Hierdoor krijg je de unieke kans om te leren van de beste collega in het vak en tegelijk je netwerk uit te breiden.

Nu concreet, wat ga je doen?

  • Content creatie ten behoeve van interne en externe communicatie.

  • Ondersteunen bij het coördineren en organiseren van evenementen.

  • Bijdragen aan het beheren van de corporate communicatiekanalen, zoals de website en sociale media.

  • Ondersteuning bieden bij het monitoren en analyseren van media-aandacht en PR.


Wat vinden wij belangrijke eigenschappen?

  • Creatief, proactief en resultaatgericht.

  • Nieuwsgierig en leergierig.

  • Affiniteit met de media- en entertainmentindustrie.

  • Ervaring met social media en online communicatie.

  • Kennis van communicatietools en -technieken, zoals Massmail tools

Mocht je interesse hebben en/of nog vragen over de stageplek, neem dan contact op met Suzanne Freriks - Senior communicatieadviseur via het e-mailadres: suzanne.freriks@persgroep.net.

Vereisten

Meer over DPG Media

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin je veel kan leren!

Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 enthousiaste, ondernemende collega’s te popelen om je op te nemen in een team.

of