Skip to content

Stage Videojournalist

Antwerpen, Vlaams Gewest, BelgiëNews City

Functieomschrijving

Ben jij de videojournalist die elke dag meer dan 2,3 miljoen Vlamingen wil boeien? Kan je verhalen vertellen die de kijker naar het scherm zuigen?
Dan zijn we als grootste nieuwsmerk van België op zoek naar jou: onze sprankelende creatieve, snelle, digitale, nieuwsvretende stagiair(e)!

Vereisten

Als videojournalist voor HLN.be kan je uiteraard monteren met Adobe Première Pro. Je bent nieuwsgierig en verwonderd en je weet hoe je dat vertaalt in een nieuwsvideo. Je werkt hypercorrect én snel. Ervaring is een plus, maar als je die nog niet hebt: laat ons zeker je hobbyprojecten zien.
Je kan binnen je opleiding (onder schoolcontract) een stage lopen van minimaal 8 weken, maar bij voorkeur langer.
Flexibele werkuren of weekenddiensten schrikken je niet af.
Zin voor initiatief, nauwgezetheid, nieuwsgierigheid en interesse in de actualiteit zijn je tweede natuur. Je durft raad te vragen en doet zelf voorstellen. Stressbestendigheid en respect voor deadlines zijn vanzelfsprekend voor je.
Stuur ons je cv, een motivatiebrief en enkele voorbeelden van video’s die je al gemaakt hebt.

Kortom : Overtuig ons: waarom moet jij videojournalist zijn in één van de meeste boeiende tijden voor journalisten? Tot gauw!?

Ben jij top in je vakgebied (of heb je de ambitie om top te worden)? Fleur je helemaal op in een warme, creatieve, bruisende omgeving waarin je constant uitgedaagd wordt? Neem contact met ons op en laten we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Want jouw talent is welkom bij DPG Media, ongeacht jouw achtergrond en voorkeuren.

of