Stage Recruitment

 • HR
 • Hoofddorp, Netherlands

Stage Recruitment

Job description

Hoofddorp- Wil jij bij het grootste mediabedrijf bedrijf van Nederland stage lopen en alles leren over het mooie recruitmentvak? De recruitment afdeling van DPG Media zoekt vanaf  februari 2023 een stagiair(e) recruitment die graag alle kneepjes van het vak wilt leren en ons gezellige en hardwerkende team voor een halfjaar kan aanvullen.

Wat ga je doen
Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen geheel in het teken staan van recruitmentwerkzaamheden. Elke recruiter in ons team runt zijn/haar eigen toko en is gespecialiseerd in een bepaalde doelgroep en branche. Jij zal als vliegende keep de recruiters ondersteunen en werkzaamheden oppakken die voor de gehele afdeling nodig zijn. Op die manier leer jij enorm veel over verschillende branches, doelgroepen en alle kneepjes van het recruitmentvak! Bij ons krijg je als stagiair(e) veel verantwoordelijkheid en kan je enorm veel praktijkervaring opdoen. Geen klusjes als notuleren en koffie halen dus, maar echt meedraaien in ons team! Tijdens deze stage zal jij nauw samenwerken met ons gezellige team en krijg je ook een vast aanspreekpunt, hij/zij zal je helemaal meenemen in het recruitmentproces van A tot Z.

Verder zullen jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • Het plaatsen van vacatures in ons ATS systeem, Intranet en op verschillende jobboards.

 • Contact onderhouden met hiringmanagers over de voortgang van vacatures.

 • Het schrijven en opmaken van vacatureteksten, in overleg met en met hulp van de recruiters.

 • Administratieve werkzaamheden, zoals het opschonen van ons ATS systeem.

 • Het inplannen van gesprekken.

 • Actief deelnemen aan ons wekelijkse recruitment overleg.


Wie zijn wij
Wij zijn de recruitmentafdeling van DPG Media en werken elke dag vol enthousiasme om de vacatures voor ons mooie bedrijf in te vullen. Ons team bestaat uit zeven recruiters, een team lead en hopelijk binnenkort een stagiair(e). Ons team kenmerkt zich door de gezellige sfeer, de hechte band en het vieren van successen. Uiteraard zijn we ook niet vies van hard werken! Ons mooie kantoor zit in Hoofddorp, pal naast het treinstation.

Wij bieden jou

 • Een zeer leerzame stage bij een prachtig bedrijf.

 • Een goede stagevergoeding van 350,- o.b.v. 36 uur per week. Indien jij minder dagen beschikbaar bent zal je stagevergoeding hierop worden aangepast.

 • Goede stagebegeleiding.

 • Een fantastische en gezellige werkomgeving.


Wat wij vragen

 • Minimaal mbo/hbo denkniveau;

 • Minimaal 3 dagen per week beschikbaar voor zes maanden.

 • Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste in zowel woord als geschrift. 

 • Je bent communicatief sterk, zowel in woord als schrift.

 • Je kan elke stagedag naar ons kantoor in Hoofddorp komen.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Solliciteren, en dan?
Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Dan horen we graag van je! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Jacomine beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar jacomine.devisser@dpgmedia.nl.

Job requirements

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is. Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.