Stage Productie bij DPG Media Brand Studio

 • Internship
 • Hoofddorp, Netherlands

Stage Productie bij DPG Media Brand Studio

Job description

Hoofddorp - DPG Media Brand Studio is op zoek naar een stagiair Productie. Ben jij een organisatorisch talent, een aanpakker, een krachtpatser in communicatie? En voel je je als een vis in het water in een creatieve omgeving? Dan hebben wij een leuke, uitdagende en leerzame stageplaats voor jou.

Wat ga je doen?
Je werkt in team Brand Studio dat in totaliteit verantwoordelijk is voor multimediaal creatief maatwerk voor merken en adverteerders. We maken artikelen, magazines, video’s en podcasts die worden verspreid in een of meerdere van de 56 titels die DPG Media rijk is. Gebaseerd op research en gedragsdata leveren wij overtuigende (content) creatie waarmee maximale contextuele relevantie wordt behaald.

Als stagiair werk je mee aan verschillende producties samen met - in de eerste plaats - productieleiders, maar ook met strategen, creatieven en projectmanagers. Tot je takenpakket behoren onder andere:

 • Research doen naar personages, locaties en crew;

 • Crewleden bellen, in optie zetten en/of boeken;

 • Ondersteunen productieleider;

 • Props regelen;

 • Callsheets maken;

 • Assisteren bij draaidagen.


Het is noodzakelijk dat je in bezit bent van je rijbewijs B. Naast dit takenpakket is er uiteraard voldoende ruimte voor jouw eigen ontwikkelplan. Er lopen genoeg mediaprofessionals rond die je graag helpen.

Een paar praktische details:

 • Stageperiode: vanaf januari;

 • Ons kantoor zit gevestigd in Hoofddorp (in overleg is 1 of 2x per week thuiswerken mogelijk);

 • Opleidingsniveau: MBO (media opleiding) of HBO (media en entertainment).


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

Wat je van ons krijgt
Wij vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt en je ontwikkelt. Zo kan je deelnemen aan workshops, trainingen of lezingen van de Academy, of meedoen aan activiteiten als pubquizzen of borrels. Verder kun je rekenen op:

 • een waanzinnig leuke stageplek in een hecht team;

 • een stagevergoeding passend bij ervaring en kennis.


We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

Job requirements

Solliciteren, en dan?
Heb je zin om vanaf januari bij DPG Media als stagiair Productie ervaring op te komen doen? Stuur ons dan je motivatie en cv via de sollicitatiebutton op deze pagina. Je krijgt na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. We nemen telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen als de interesse wederzijds is. Eerst nog wat meer weten? Marjan beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail marjan.willemsen@dpgmedia.nl of bel of app 0653963928

Onze recruiters doen enorm goed werk, we hebben daarom geen hulp nodig om onze vacatures in te vullen. Dank je wel!