Stage Grafisch Vormgever

Job description

Hoofddorp - Creatieve topstage voor creatief toptalent! Droom jij van een carrière als designer en zoek je een stageplek in een creatieve en inspirerende omgeving? Dan zoeken wij jou als stagiair grafisch vormgever bij DPG Brandstudio.

DPG Media is een toonaangevend mediabedrijf op het gebied van nieuws, opinie, cultuur, inspiratie en ontspanning. Wij zijn een moderne, professionele uitgever met passie voor media, zowel print als online, voor lezers en adverteerders.


Wat ga je doen

Bij DPG Brandstudio vinden we het belangrijk creatief talent te ontdekken en tot bloei te laten komen. Een stage bij ons is dan ook niet zomaar een stage, het is een kans die je toekomst kan bepalen. Want je gaat bij ons (goed begeleid) het creatieve diepe in, samen spraakmakend en effectief werk maken voor echte grote klanten. Voor jou betekent dit meewerken aan maatwerkconcepten voor onze adverteerders. Presentaties maken, advertising, branded content producties, banners, print, online, mobile, video etc. Je zult van alles op je bordje kunnen krijgen, veel leren en veel ervaring opdoen.


Wie zijn wij

De afdeling DPG Brandstudio is de creatieve cel van DPG Media waar creatieve en crossmediale concepten worden ontwikkeld voor A-merk adverteerders. Deze concepten bedenken en visualiseren wij voor print, website en mobiel. We kunnen hiervoor al onze nieuwsmerken, zoals het AD, de Volkskrant, het Parool, Trouw, Tweakers en Qmusic inzetten.


Wij bieden jou

 • Een uitdagende, leerzame en leuke stage binnen een team van 30 vormgevers, conceptmakers, strategen en projectmanagers;

 • Een stageplaats voor een periode van 5 a 6 maanden;

 • Een stagevergoeding van € 275/ € 350 per maand afhankelijk welke opleiding je volgt;

 • Teamuitjes, borrels (wanneer het weer kan) en een bootcamp.


Wie wij zoeken

 • Een creatieve bijter;

 • Een echte beeld- en conceptdenker, je hebt smaak en zit vol met ideeën;

 • Iemand die een briefing kan lezen;

 • Iemand die zelfstandig kan werken;

 • Een proactieve, ondernemende doorzetter;

 • Je volgt een Mbo/Hbo-opleiding richting grafische vormgeving, advertising, media of creatie;

 • Adobe CS en Office/Google Workspace hebben geen geheimen voor je;

 • Ervaring met Motion Graphics (Adobe After Effects en Premiere) zijn een pré.

Interesse?

Zie jij jezelf al zitten bij DPG Brandstudio? Reageer dan via de button op deze pagina. Vergeet je portfolio niet mee te sturen of de link naar jouw porfolio. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar art@dpgmedia.nl. ter attentie van Jeroen Huijbregts.

Job requirements

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.