Senior Titelspecialist Homedeco

 • Sales & Operations
 • Amsterdam, Netherlands

Senior Titelspecialist Homedeco

Job description

Amsterdam - Heb jij al wat commerciële meters op de teller staan en ben je klaar voor de volgende stap? En wil je klanten adviseren over strategische samenwerkingen voor de grootste Homedeco uitgever van Nederland? Dan kan dit een mooie positie voor jou zijn! 

Wie zijn wij
Voor het Special Interest Media sales team zijn wij op zoek naar een Titelspecialist voor Homedeco. Je gaat werken voor vtwonen, wat een bruto mediabereik heeft van 7 miljoen mensen. Bij vtwonen kan je terecht voor het laatste woonnieuws, trends en productinformatie. Vtwonen is 360 graden actief in print, online, events, social en televisie. 

Wat ga je doen
Als Titelspecialist ben je verantwoordelijk voor het beheer van een groep partners van DPG Special Interest Media met een focus op Homedeco. Hierbij richt je je op het ontwikkelen, onderhouden en uitbouwen van relaties met directe adverteerders, affiliate netwerken en media-, pr-, en communicatiebureaus door heel Nederland. Jij bent de adviseur richting jouw klanten over strategische samenwerkingen, merkcampagnes, merk-concepten en sales campagnes. Hierbij zijn creatieve concepten heel belangrijk!

Verder:

 • Bepaal je de sales strategie voor jouw klanten, mediabureaus en andere marktpartijen.

 • Bouw en onderhoud je relaties met zowel huidige als nieuwe klanten. De nadruk ligt op huidige partners.

 • Signaleer je kansen voor partners en DPG Special Interest Media en is het je niet vreemd om data informed te denken en werken.

 • Onderhandel je over commerciële afspraken. Hierbij zorgt je voor maximaal rendement voor zowel onze partners als voor DPG Special Interest Media.

 • Creatieve concepten staan daarbij steeds meer in de punt.


Het team

Je komt terecht in een dynamisch, gedreven en ervaren team van ca. 15 titelspecialisten, bestaande uit verschillende rollen en profielen in verschillende niches. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor een klantenpakket door heel Nederland. Deze gezamenlijke verantwoordelijkheid zorgt voor een goede samenwerking en een mooie leerschool. 

Wij bieden jou

 • Salaris passend bij jouw ervaring, met daarnaast een mooie en realistische bonusstructuur.

 • Een 36-urige werkweek.

 • Persoonlijke keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld).

 • Een laptop, telefoon en auto van de zaak.

 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.


Functie eisen
 • Hbo- of wo werk- en denkniveau en minimaal 4 jaar commerciële ervaring binnen media, sales en/of marketing of in Homedeco.

 • Je bent zeer klantgericht, nieuwsgierig en stelt de klantbehoefte centraal in jouw werk.

 • Je bent een innovatief en initiatiefrijk persoon die voortdurend kansen ziet voor nieuwe producten en markten en deze met zijn/haar klanten of relaties onderzoekt.

 • Aantoonbaar goede resultaten geboekt in het uitbouwen van relaties en het realiseren en vergroten van de omzet.

 • Ervaring met de verdienmodellen; Concepts (branded content), Events, Display, Programmatic, Data, Licencing, Televisie en Mobile.

 • Je bent gestructureerd en werkt planmatig aan het uitbouwen van je klantenpakket


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Job requirements

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan voor dan direct!
Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Valery beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar valery.joosten@dpgmedia.nl. 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. 

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is. 

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.