Senior Product Manager

 • Sales
 • Antwerpen, Belgium

Senior Product Manager

Job description

Het Product Management & CX team zorgt als centraal punt binnen de organisatie voor de creatie van lezers- en klantwaarde vanuit onze producten en klantervaring. Als Senior Product Manager heb je een laser focus op het identificeren van en experimenteren met nieuwe opportuniteiten die waarde kunnen creëren voor onze klanten en DPG Media. Je leidt één of meerdere product initiatieven binnen opkomende trends.

Je neemt de hybride teams op sleeptouw in een creatief en uitvoerend product proces waarin jij centraal staat in het lanceren naar een succesvolle propositie. Je bepaald de visie, strategie en richting voor een nieuw product initiatief en managet het van a tot z. Verder:

 • Zorg je voor 360 graden onderzoek rond jouw product initiatieven: je zorgt voor de relevante marktinzichten, brengt technologische trends en wetenschappelijke inzichten in kaart en zorgt samen met interne en externe onderzoekers voor aangepast kwalitatief en kwantitatief gebruikersonderzoek.

 • Werk je zeer nauw samen met onze IT-, UX- en data-teams om een vlotte wisselwerking te faciliteren tussen zich steeds verder ontwikkelende product- en gebruikersinzichten en technische ontwikkelingen. Je houdt daarbij steeds een scherp zicht op de product roadmap.

 • Werk je zeer nauw samen onze commerciële afdelingen bij het vermarkten van elk product initiatief.

 • Geef je mee vorm aan de werking van een nieuw en ambitieus team van een centrale rol tussen Marketing, IT en de redacties.


Wie zijn wij

De functie van Senior Product Manager maakt deel uit van het Product Management & CX team binnen de afdeling B2C Publishing. De afdeling B2C Publishing richt zich op de lezers en abonnees van de DPG Media dagbladen en magazines. Binnen die afdeling is ons team verantwoordelijk voor het bepalen en uitrollen van de strategie voor product initiatieven & CX.

Je komt terecht in een nieuw en dynamisch team van gedreven product managers en CX design experten die mee willen bepalen hoe de toekomst van onze media er gaat uitzien. Het team combineert zeer ambitieuze doelstellingen en boeiende uitdagingen met veel creatieve energie en een sterk onderling netwerk.

Je werkt met collega’s uit verschillende afdelingen binnen het bedrijf in zowel Nederland als België in een hybride vorm. Zo werk je meestal op kantoor in Vilvoorde, maar kan je ook 1 à 2 dagen per week thuiswerken en ben je een keer per 2 weken.

Job requirements

Functievereisten

 • Masters diploma met bij voorkeur een bedrijfseconomische achtergrond

 • Minstens 7 jaar werkervaring in een marketing afdeling waarvan minimaal 3 jaar in product management

 • Je bent in staat om strategische projecten van a-z te manager in een complexe organisatie.

 • Je hebt een sterk organisatorisch vermogen en respecteert de vooropgestelde deadlines voor jouw product initiatieven.

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden; je kan een meeslepende storyline uitwerken en die met overtuigingskracht overbrengen aan leidinggevenden, directie en bestuur

 • Aantoonbare stakeholder en time management skills

 • Sterk ontwikkeld business acumen: je bent in staat om opportuniteiten te identificeren, risico’s in te schatten en gedetailleerde en onderbouwde business cases te bouwen voor relevante initiatieven.


Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Volkskrant, Algemeen Dagblad, Libelle, Autoweek en meer. We bereiken maandelijks 8 op de 10 Vlamingen en ruim 90% van de Nederlanders.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.