Senior Monteur Technische Dienst

  • Techniek
  • Best, Netherlands

Senior Monteur Technische Dienst

Job description

Best- Heb jij ervaring als monteur Technische Dienst in een omgeving met complexe technische installaties? Loop jij niet weg voor een uitdaging en geeft tijdsdruk jou juist de extra push om zaken voor elkaar te krijgen? Dan kan jij onze nieuwe collega in de drukkerij worden.

Je functie
Voor onze krantendrukkerij in Best (één van de modernste drukkerijen van Europa), zijn we op zoek naar een ervaren monteur Technische Dienst werkzaam in een ploegendienst. Vanwege de tijdsdruk en de complexiteit van onze productie apparatuur verrichten wij bijna al het onderhoud in eigen beheer. Onze monteurs Technische Dienst zijn breed inzetbaar, werken in teamverband en werken in belangrijke mate zelfstandig.

Wat ga je doen

Je werkt in een vergaand geautomatiseerd productiebedrijf. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de productie installaties en alle randapparatuur in optimale staat blijven.
Je lost storingen op, voert modificaties uit en doet preventief onderhoud aan onder andere drukpersen, transportsystemen, verpakkingsapparatuur en gebouwgebonden installaties.
● Bij je werkzaamheden krijg je te maken met een mix van elektronica, elektra, mechanica, pneumatiek, en meet- en regeltechniek.

Wat zoeken we in jou? Jij:
● Beschikt over een technische opleiding (MTS of MBO niveau 3) op het gebied van elektrotechniek of mechatronica met aanvullende opleidingen op het gebied van besturingstechniek.
● Hebt aantoonbare ervaring in het oplossen van storingen onder tijdsdruk en het onderhouden van productie installaties met bijbehorende randapparatuur.
● Bent creatief in het bedenken van oplossingen en hebt verder een collegiale werkhouding.
● Bent als persoon flexibel en hebt de communicatieve vaardigheden om in teamverband te werken.
● Spreekt Nederlands. Hiernaast is basisniveau Engels en Duits een pré.
Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden
Een uitdagende functie binnen een dynamische productieomgeving met moderne productie apparatuur. Je krijgt de kans om te werken voor de grootste mediaspeler van Nederland waarbij je meebouwt aan de nieuwsmedia van morgen. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling onder andere door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast bieden wij je een salaris passend bij jouw ervaring. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen en verkopen van vakantiedagen, het fiscaal vriendelijk verrekenen van je sportabonnement of de aanschaf van een fiets.

Wie wij zijn?
DPG media is een toonaangevende uitgever op het gebied van nieuws, opinie, cultuur, inspiratie en ontspanning; een moderne, professionele uitgever met passie voor media, zowel print als online, voor lezers, website bezoekers en adverteerders. DPG media heeft een groot aantal interessante online en offline merken in haar portfolio waaronder Het Parool, AD, de Volkskrant, Tweakers.net, Nationalevacaturebank.nl, Qmusic, en Autotrack.nl. 

Job requirements

Interesse?
Reageer snel en stuur je CV met motivatie naar Erik van Oers, Hoofd Technische Dienst; erik.van.oers@dpgmedia.nl. Voor meer informatie over de functie kan je hem bereiken op 06-22510131.