Overslaan naar content

(Senior) HR-Adviseur

Hybride
 • Midden/Zuid/Oost NL, Noord-Brabant, Nederland
HR

Functieomschrijving

HR-Adviseur dit is je uitdaging;

Als HR adviseur fungeer je als centrale schakel voor zowel leidinggevenden als medewerkers binnen de organisatie. In je rol werk je nauw samen met zowel de Business (leidinggevenden, managers en hoofdredacteuren) en HR-businesspartners bij (diverse) vraagstukken. Daarnaast schakel je met ons HR Service Center, recruiters en specialisten op gebied van L&D en arbeidsvoorwaarden. Als HR Adviseur ben je sterk op het gebied van HR-processen, instrumenten, ontwikkeling, arbeidswetgeving en gespreksvoering. Je bent mede aanjager van het HR beleid en helpt de business dit door te voeren in hun eigen afdelingen. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het effectief en adequaat aanpakken van HR-vraagstukken, zoals welzijn, verzuim casuïstiek, loopbaanontwikkeling en individuele en teamkwesties. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden binnen DPG Media en vervult hierbij een adviserende rol.

Verder ben je bezig met;

 • Het signaleren van trends, ontwikkelingen en observaties binnen de organisatie en proactiefadviseren aan de business, HR-collega's en HR-managementteam;
 • Diverse projecten zoals reorganisaties of overnames, waarbij je operationeel of projectmatig te werk zal gaan;
 • Samen met je collega HR adviseurs werk je voortdurend aan verbetering en breng je goed werkgeverschap in de praktijk.


In deze rol zitten de locaties waar je voor verantwoordelijk bent verspreid in Brabant, Gelderland en Overijssel en ligt je focus op de redacties van titels als de Gelderlander, Brabants Dagblad, de Stentor en Tubantia. Dit is een mobiele rol zonder vaste standplaats en veel flexibiliteit. Je kan makkelijk thuis opstarten en voor gesprekken of afspraken de auto instappen wanneer dat nodig is. Locaties zijn onder andere; Best - Eindhoven - Tilburg - Nijmegen - Zwolle – Enschede.

De uitdaging ga je aan bij DPG:

De media van De Pers Groep (DPG) komt al decennialang dagelijks over de vloer bij miljoenen Nederlandse huishoudens. Met merken die de lezers, luisteraars, gebruikers en kijkers en daarnaast de adverteerders een prachtig platform bieden. Het portfolio bestaat uit sterke en betrouwbare merken met elk een eigen identiteit en signatuur. Online én offline. Elke dag streven ze ernaar om de beste televisie, kranten, radio, magazines & online services te maken en daarmee de hoofden en de harten van de Nederlanders te raken. Met de merken bereiken ze maar liefst 91% van de Nederlandse bevolking. Nationale, regionale en lokale merken. Van AD en NU.nl, tot Donald Duck en Libelle. Van Het Parool en de Volkskrant, tot Qmusic en Independer.

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:

 • Fulltime rol van 36 uur per week;
 • Autonomie en vrijheid om hybride te werken;
 • Keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld);
 • Jaarlijkse winstdeling;
 • Thuiswerkvergoeding van €2,35 netto per dag;
 • Lease auto;
 • Goede pensioenregeling met premieverdeling 1/3 werknemer en 2/3 werkgever;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden middels de eigen academie met meer dan 350 trainingen;
 • Gratis abonnement op een tijdschrift/krant van DPG Media;
 • Benefits@work, denk hierbij aan kortingen bij diverse websites: van touroperator tot fashion;
 • DPG Media biedt de mogelijkheid om je sport- of fitness kosten fiscaal vriendelijk te laten verlonen.
 • Een prachtig nieuw kantoor (Mediavaert) in Amsterdam.Dit breng jij voor de vacature HR-Adviseur mee:

Voor deze rol ben je een echte zelfstarter, je weet je eigen agenda goed in te delen en kan flexibel meebewegen met de behoeftes van je stakeholders. Je staat stevig in je schoenen en bent doortastend en een echte doorpakker. Van nature ben je een sterke communicator, positief ingesteld en analytisch.

Verder beschik je over:

 • Afgeronde HBO (HR);
 • Ruime HR-Advies werkervaring (minimaal 5 jaar), die je hebt opgedaan bij een grote organisaties waarbij je gewend bent om te werken met grote afdelingen,
 • Goede adviesvaardigheden.


Solliciteren, en dan?
Heb je zin om aan de slag te gaan als (Senior) HR Adviseur bij DPG Media, Solliciteer dan direct! Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Robin beantwoordt je vragen graag via robin.pape@dpgmedia.nl


Vereisten

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic en JOE, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is. Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook opLinkedIn en X.

of