Senior Communicatieadviseur HR & Employer branding

Job description

Hoofddorp - Ben jij die senior communicatieadviseur HR en employer branding die strategisch kan denken en ervaring heeft met het opzetten en aansturen van HR gerelateerde communicatieprojecten? Kent het interne communicatievak geen geheimen voor je? En heb je zin om deel uit te maken van een betrokken en gedreven team bij het grootste mediabedrijf van Nederland en België? Dan ben je meer dan welkom bij DPG Media!


Wat ga je doen?

Je werkt in het team Corporate Communicatie (met collega’s in Nederland en België) dat verantwoordelijk is voor alle in- en externe communicatie van DPG Media. Samen met je collega’s in het team draag je bij aan een onderscheidende communicatiestrategie die DPG Media positioneert als het leidende mediabedrijf dat staat voor kwaliteit en veelzijdigheid in Nederland en België.


Als senior communicatieadviseur ga je werken op het snijvlak van employer branding en HR-communicatie. Je kent de kracht van interne communicatie en door een creatieve en verrassende aanpak weet je collega’s te binden, te boeien en te betrekken. En wat dacht je ervan om van DPG Media dé meest aantrekkelijke media-organisatie te maken om voor te werken?


Hoe dan?

 • je zorgt voor een communicatiestrategie waarin je DPG Media op de arbeidsmarkt positioneert als aantrekkelijke werkgever op het gebied van media en tech;

 • je ontwikkelt een creatieve communicatie-aanpak waarmee je verbinding weet te creëren tussen de vele merken, afdelingen en disciplines binnen ons bedrijf;

 • je zorgt voor het intern activeren en breder gedragen krijgen van de corporate story;

 • samen met het team werk je aan het doorontwikkelen van interne communicatie en de interne kanalen en middelen;

 • samen met HR werk je aan aansprekende arbeidsmarktcommunicatie, die de juiste mensen inspireert om voor DPG Media te komen werken.


Wat jou de perfecte aanwinst maakt

Voor deze rol zoeken we een ervaren communicatieadviseur met 5 tot 10 jaar ervaring in een soortgelijke rol. Verder:

 • zie je vooral kansen en weet je die ook om te zetten in actie;

 • schrijf je vooral creatieve plannen die NIET in een la belanden;

 • blijf je, ook als het even niet gaat zoals je zou willen, positief!;

 • versta je Vlaams en vind je het plezant om regelmatig te werken in Antwerpen;

 • dan: maken we graag een cappuccino havermelk voor je. Een dubbele espresso vinden we ook acceptabel ;) .

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat DPG Media open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond, in de breedste zin van het woord, dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat je van ons krijgt

 • een waanzinnig leuke baan in een hecht team;

 • een salaris passend bij ervaring en kennis;

 • een 36-urige werkweek;

 • je ontvangt 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;

 • volop opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden;

 • de keuze om op de culturele feestdag van jouw keuze vrij te zijn.

Job requirements

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services, zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling, teamspeler, en vooral jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is. Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.


Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als senior communicatie-adviseur? Solliciteer dan uiterlijk 29 november. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen.

Eerst nog wat meer weten? Jacomine beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar jacomine.devisser@dpgmedia.nl of een appje kan ook 0629441316.

Onze recruiters doen enorm goed werk, we hebben daarom geen hulp van externe bureaus nodig om onze vacatures in te vullen. Doorsturen van deze functie naar een geschikte kandidaat mag natuurlijk altijd. Dank je wel daarvoor!