Secretaris Ondernemingsraad

  • Administratief
  • Amsterdam, Netherlands

Secretaris Ondernemingsraad

Job description

Hoofddorp / Amsterdam - Ben jij een organisatorisch talent, altijd op zoek naar de perfecte balans tussen beleid en praktijk? Hebben zaken als communicatie, medezeggenschap en organisatieontwikkeling geen geheimen voor je? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou! Binnen onze Ondernemingsraad (OR) bij DPG Media Nederland is er een plekje vrijgekomen voor een Secretaris.

Wat ga je doen?
Als Secretaris van onze OR ben jij de spil van onze medezeggenschap. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en organisatie van de OR-overleggen, zorgt dat alle vergaderstukken op tijd beschikbaar zijn en maakt de notulen. Maar daar stopt jouw rol niet: je bent ook betrokken bij het bewaken van actiepunten en je zorgt ervoor dat alles soepel en volgens plan verloopt.

Je organiseert niet alleen, maar draagt ook actief bij aan de professionalisering van de medezeggenschap. Dit doe je bijvoorbeeld door het organiseren van cursussen voor OR-leden en door te zorgen voor een heldere informatievoorziening richting zowel de OR-leden als de hele organisatie.

Wat bieden wij?
Een dynamische en verantwoordelijke functie binnen een toonaangevende mediagroep in Nederland. Een rol waarin jij het verschil kunt maken in de medezeggenschap van de organisatie en waarin je direct invloed hebt op beleid en praktijk. Dit alles in een inspirerende en informele werkomgeving in Hoofddorp, met een arbeidsduur van ongeveer 28 uur per week.

En verder..

  • Salaris passend bij jouw ervaring.

  • 28-urige werkweek.

  • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget.

  • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.

  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden.


Solliciteren, en dan?

Ben jij klaar voor deze uitdaging en herken jij jezelf in dit profiel? Neem de volgende stap in je carrière en sluit je aan bij ons team bij DPG Media. Solliciteer vandaag nog en maak het verschil binnen onze organisatie. Wil je meer weten over de vacature? Hans de Hees beantwoordt graag je vragen via hans.de.hees@dpgmedia.nl. Bellen of appen mag ook op +31 622481824

Onze recruiters doen enorm goed werk, we hebben daarom geen hulp nodig om onze vacatures in te vullen. Dank je wel!


Job requirements

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services, zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook opLinkedIn en Twitter.