Regio-recruiter

Job description

Amsterdam - Voor de afdeling Arbeidsmarktcommunicatie van DPG Distributie zijn wij op zoek naar een Regio-recruiter. Een uitdagende functie waarbij communicatie, behoud en recruitment samenkomen.


Wat je gaat doen

Als Regio-recruiter ben jij medeverantwoordelijk voor werving en behoud van freelancers in de regio Zuid-Oost Nederland. Je ontwikkelt en implementeert verrassende plannen voor werving en behoud van freelancers, zoals krantenbezorgers en je waakt over de kwaliteit van deze processen. Je bent een echte duizendpoot met een hands on mentaliteit! In deze hoedanigheid ondersteun je de bezorgorganisatie van DPG Distributie. Verder:

 • Bouw en onderhoud je een netwerk voor regionale werving, zoals bijv. werkgeversservicepunten en gemeenten.
 • Ben je dagelijks in contact met de bezorgorganisatie en aanwezig in de regio zodat je volledig op de hoogte bent van de status en wensen m.b.t. werving en behoud van bezorgers in je regio.
 • Draag je bij aan de opbouw van relevante data uit je regio en zorg je voor adequate rapportages en analyses, zodat werving en behoud hierop kunnen aansluiten.
 • Werk je nauw samen met je collega’s binnen de afdeling Arbeidsmarktcommunicatie en de buitendienst om de kwaliteitsdoelstellingen in de regio te behalen.
 • Adviseer je bij onboarding en begeleiding van nieuwe freelancers.


Functie eisen

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau. Een afgeronde opleiding op het gebied van communicatie en/of recruitment is een groot pluspunt
 • Je bent een echte netwerker en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Je beschikt over een rijbewijs B, aangezien je werkzaamheden plaatsvinden in de regio
 • Je bent creatief en vasthoudend en het behoort tot je kwaliteiten om gezamenlijk (nieuwe) projecten tot een goed einde te brengen


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.


Wat wij bieden:

 • een prima salaris, afgestemd op je ervaring;
 • keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld);
 • een leaseauto;
 • winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.

Job requirements

Interesse?

Reageren kan tot 21 september 2021 met je CV en een korte motivatie. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Elisa Carson-Hendriksen, Manager Arbeidsmarktstrategie en -communicatie, M: 06-11301457. Een WhatsAppbericht sturen mag ook!


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.