Overslaan naar content

Redacteur / Community Manager indebuurt.nl Den Bosch

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederlandindebuurt

Functieomschrijving

Redacteur / Community Manager indebuurt.nl Den Bosch

Den Bosch - Jij bent een nieuwsjunk en dol op jouw stad: Den Bosch. Je herkent een goed verhaal als je het tegenkomt en vindt het leuk om dit te delen met de lezers in jouw stad.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als Redacteur/Community Manager voor indebuurt duik je in de belangrijkste topics en discussies in jouw stad en weet je hierover onderscheidende en spraakmakende verhalen te schrijven. Uiteraard in de voor indebuurt zo kenmerkende tone of voice. Jij maakt mensen geregeld blij met jouw verhalen.

 • Je schrijft goede en leuke artikelen

 • Je zorgt voor het dagelijks beheer van de indebuurt-site en socials en bewaakt de indebuurt-formule

 • Je duikt in de bezoekcijfers van jouw indebuurt-site en anticipeert hierop met je artikelen, foto’s en video’s

 • Je denkt actief mee in het uitbouwen van de indebuurt-formule, bouwt en onderhoudt een lokaal netwerk, zowel in de stad als online

 • Je bent uitstekend in staat om zelfstandig te werken met een team van nog veel meer enthousiaste indebuurt-redacteuren binnen digitaal handbereik.

Op indebuurt.nl ontdekken bewoners de beste keuzes uit hun stad. Daar volg je het belangrijkste lokale nieuws, word je verrast met leuke tips voor het weekend, ontdek je nieuwe winkels en restaurants en profiteer je van interessante aanbiedingen.

Indebuurt.nl is een initiatief van DPG Media. Inmiddels zijn we actief in ruim 30 steden. In de informele sfeer die heerst bij indebuurt.nl is er veel ruimte voor eigen initiatief, nieuwe ideeën, ondernemerschap en persoonlijke groei. Je komt ook regelmatig samen met de redacteuren van de andere steden om kennis en tips met elkaar te delen en voor een gezellige borrel. Jij kan werken vanuit het kantoor van DPG Media in Den Bosch gevestigd aan de Stationsweg.

Neem eens een kijkje op ons Instagramaccount idb_achterdeschermen voor - jawel - een kijkje achter de schermen bij indebuurt.

FUNCTIEPROFIEL
Je bent een echte netwerker, maakt gemakkelijk contact en bent overal online te vinden. Je hebt een neus voor leuke, relevante verhalen en schrijft in een aantrekkelijke en populaire stijl.

 • Je woont in Den Bosch of in de directe omgeving en kent de stad op je duimpje!

 • Je hebt een passende opleiding (journalistiek, media, communicatie of vergelijkbaar) en/of werkervaring opgedaan in deze richting.

 • Je hebt ervaring met WordPress of een vergelijkbaar CMS-systeem. Je kent de weg in jouw stad, maar ook in de online wereld en weet welke apps en tools jou helpen in je werk.

 • Je weet hoe je teksten optimaliseert voor SEO.

Voldoe je aan veel, maar niet alle criteria, reageer! Wij verwelkomen bij indebuurt graag talent en helpen jou verder te ontwikkelen!!

VOORWAARDEN
Als Redacteur kom je te werken in een afwisselende functie bij het grootste mediabedrijf van Nederland. Een energieke en innovatieve omgeving waar je meebouwt aan de nieuwsmedia van morgen. Daarnaast bieden wij aantrekkelijke voorwaarden zoals:

 • Een uitdagende rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;

 • Salaris, passend bij jouw ervaring;

 • 32-36 urige werkweek;

 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;

 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;

 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen;

 • Laptop en telefoon van de zaak.

Als hét mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Ongeacht je achtergrond, nodigen we je uit om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Solliciteren, en dan?
Word jij onze nieuwe Redacteur/Community Manager? Reageer dan snel en stuur ons behalve je cv vooral ook een creatieve en leuke motivatie waaruit blijkt dat jij bij onze indebuurt-formule past.

Eerst nog meer weten? Marèl Holtermans (Regio Coördinator) beantwoordt graag je vragen. Je kan haar bellen of mailen op 06-15198901 /marel@indebuurt.nl.

**Om te checken of jij en indebuurt een match zijn én om jou een nog beter beeld te geven van de functie, volgt er voor het eerste gesprek nog een schrijfopdracht. **


Vereisten

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media, waar we werken voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Instagram.


of