QA Engineer

Job description

Hoofddorp - In deze rol als QA Engineer zorg jij ervoor dat al onze producten optimaal worden getest, voordat ze live gaan. Kwaliteit is een vereiste!

Je bent werkzaam voor onze A-merk online magazine brands zoals Donald Duck, Margriet, Viva, Flair, Zozitdat, Tina, Veronica, Superguide, Story, Nouveau. Je komt te werken in een van de grootste media bedrijven met een enorme drive om ambitieuze online resultaten realiseren.


Wat ga je doen

Als QA engineer ben jij betrokken bij het hele ontwikkelproces van de online producten voor diverse online merken. Vanaf het moment dat er tickets zijn tot en met de livegang van een online product. Zodoende raak jij bekend met alle producten en merken, waardoor je snel kunt schakelen en testen binnen onze agile scrum manier van werken. 


In één development team zijn jullie verantwoordelijk voor een stack van meerdere online merken. Het team bestaat uit 7 personen: scrummaster, front- en backend developers, tester, architect en devops. Uiteraard is er een nauwe samenwerken met de business, product owners en andere stakeholders.


Wij bieden

  • Salaris passend bij jouw ervaring.
  • Een 36-urige werkweek.
  • Persoonlijke keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld).
  • Deelname aan de winstdelingsregeling.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.
  • Locatie in Hoofddorp (momenteel werken we vanuit huis).
  • Werken met de nieuwste stack.
  • Kennisdeling vanuit onze tech collega's.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.


We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.


Ontdek wat wij je te bieden hebben of leer onze tech organisatie kennen! En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

Job requirements

Jij hebt:

● Aantoonbare werkervaring als tester, minimaal 2 jaar;

● Een helikopter view en houdt overzicht;

● De drive om test driven te werk te gaan en het team hier in mee te nemen;

● Een gestructureerde manier van werken;

● Geen moeite met prioriteiten stellen;

● Zin om het testproces te optimaliseren en mee te denken in nieuwe kansen.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.


Word jij binnenkort onze nieuwe collega? Solliciteer dan nu! 

Eerst nog wat meer weten? Ik beantwoord graag je vragen via mark.van.dommelen@dpgmedia.nl. Bellen of appen mag ook op +316 83 80 00 59.


Wij doen graag onze werving zelf en wensen niet samen te werken voor de invulling van deze rol.