Projectmanager DPG Brand Studio

Job description

Hoofddorp- Ben jij een praktische projectmanager wiens hart sneller gaat kloppen van structuur aanbrengen in een enorm landschap van titels en producten? Krijg jij er energie van om onze klanten én collega’s maximaal te ontzorgen en blijf je ondertussen ook nog helder en logisch nadenken in een dynamische omgeving? Dan zoekt DPG Brand Studio jou!


Wat ga je doen

Je werkt in team Brand Studio dat in totaliteit verantwoordelijk is voor multimediaal creatief maatwerk voor merken en adverteerders. We maken artikelen, magazines, video’s en podcasts die worden verspreid in een of meerdere van de 56 titels die DPG Media rijk is. Gebaseerd op research en gedragsdata leveren wij overtuigende (content) creatie waarmee maximale contextuele relevantie wordt behaald. Daarnaast begeleid je ‘mainstream’ campagnes die via Sales direct worden belegd bij projectmanagement.

Als projectmanager zorg jij voor een gestructureerde en excellente executie van campagnes. Je neemt vanaf start de lead in campagnes, bent het aanspreekpunt voor klant en collega’s, maakt en bewaakt planningen, presenteert kick-offs en eindevaluaties en bent een absolute kei in verwachtingsmanagement en complex stakeholder management.
De projectmanager ontzorgt, creëert heldere communicatie tussen alle stakeholders en brengt structuur en rust.
Verdere verantwoordelijkheden:

 • Jij signaleert wanneer actie nodig is van betrokken collega’s die eindverantwoordelijk zijn voor de relatie met adverteerder, bureau en andere relevante betrokkenen

 • Jij werkt continu aan efficiency

 • Jij zorgt dat iedereen in het proces zijn rol pakt. Dat betekent dat jij niet álles doet, iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheid en specialisme.

Functie eisen

Deze rol is een goede match voor een projectmanager die op zoek is na een tweede of derde stap in zijn/haar carriere. Ervaring in het medialandschap is een must. Je maakt makkelijk contact en gaat geen uitdaging uit de weg. Ook:

 • Ben je makkelijk in de omgang, je bent de olie in de machine

 • Houd je het hoofd koel als het er echt even om spant

 • Heb je HBO werk- en denkniveau;

 • Weet je met de juiste onderbouwing anderen te overtuigen van onze werkwijze

 • Wil je alles weten van de campagne want jij bent ieders rots in de branding

 • Begrijp je waarom we in deze rol zeggen ‘vertrouwen is goed, controle is beter’

 • Weet je dat ‘nee’ zeggen soms ook een optie is (en dat kan je ook).

Kan jij deze functie eisen allemaal afvinken? Dan ben jij de perfecte aanwinst voor ons team!


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.


Wie bieden jou

Wij vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt en je ontwikkelt. Zo kan je deelnemen aan workshops, trainingen of lezingen van de Academy, of meedoen aan activiteiten als pubquizzen of borrels. Verder kun je rekenen op:

 • een waanzinnig leuke baan in een hecht team;

 • een salaris passend bij ervaring en kennis;

 • een 36-urige werkweek;

 • je ontvangt 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;

 • volop opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als projectmanager? Solliciteer dan uiterlijk 31 mei. Je krijgt binnen 10 werkdagen na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Eerst nog wat meer weten? Elisa beantwoordt graag je vragen via de mail: elisa.carson@dpgmedia.nl.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.Job requirements

.