Programmamanager Learning & Development Digital

Job description

Hoofddorp – Iedereen kan - met een beetje hulp - succesvol zijn. Dat 'beetje hulp' dat geeft onze afdeling met behulp van onze Academie. Wij stimuleren onze collega's hun grenzen te verleggen en richting te geven aan hun ontwikkeling en groei naar succes. Een belangrijke afdeling waar alle andere afdelingen van DPG Media samenkomen.

 

Om dit team te versterken wij een Programmamanager Learning & Development Digital!

 

Wat ga je doen?

Als Programmamanager Learning & Development ben je verantwoordelijk voor het sturen, faciliteren, ondersteunen, inspireren en motiveren van DPG Media collega’s zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Je zet je in om op individueel-, team- en organisatieniveau datgene te doen wat nodig is om als organisatie elke dag het beste resultaat neer te kunnen zetten door te blijven ontwikkelen en groeien. 


Als Programmamanager Learning & Development Digital ligt je focus op digitale vaardigheden zoals bijvoorbeeld SEO/SEA, analytics of CRO. Deze digitale vaardigheden worden met de dag belangrijker en de ontwikkelingen gaan razendsnel. Het op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen is dan ook een belangrijke taak. 


Wat laat je zien?

 • Je ontwikkelt programma’s (eventueel met externe partijen) die aansluiten bij de strategie en doelstellingen van het bedrijfsonderdeel, je bewaakt de kwaliteit, benadert stakeholders, trainers en coaches die hierbij betrokken moeten worden en zorgt voor de juiste uitvoering en evaluatie.

 • Je bent eigenaar van een aantal bedrijfsbrede thema's met digital als focus. Je bent hierin verantwoordelijk voor de ontwikkeling, uitvoering en borging van de kwaliteit van de programma’s die hieruit voortvloeien. Welke thema’s onder jouw verantwoordelijk vallen, wordt elk jaar opnieuw bepaald.

 • Je bent 'tech-savvy' en volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet.

 • Met je collega Programmamanagers zoek je steeds naar mogelijkheden om interne en externe kennis zo goed mogelijk te vertalen naar leerinterventies die feilloos aansluiten bij DPG Media.

 • Als Programmamanager Learning & Development ben je onderdeel van het HR-team. Als teamleden zijn jullie elkaars sparringpartner, waarbij het gemeenschappelijke doel is om de ontwikkeling van alle DPG medewerkers naar een hoger plan te tillen om op die manier onze bedrijfsdoelstellingen te kunnen realiseren.

 

Wie zijn wij ?

De DPG Academy stimuleert iedereen binnen DPG Media om grenzen te verleggen en richting te geven aan ontwikkeling en groei naar succes. Door de toenemende digitalisering en langer wordende carrières, moeten medewerkers kennis en vaardigheden bijhouden om relevant te blijven. In deze continu veranderende omgeving is de Academy dé toonaangevende afdeling op het gebied van Learning en Development binnen DPG media: relevant, van hoge kwaliteit, trendgevoelig en altijd up-to-date. Kortom: DPG Academy, de nummer 1 keuze van alle collega’s met leer- en ontwikkelingswensen, helpt met de aanpak van groei naar professioneel succes.

 

Wij bieden jou

 • een prima salaris, passend bij jouw ervaring;

 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;

 • 36-urige werkweek;

 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;

 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

 

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Jij kan als geen ander op managementniveau het gesprek voeren. Je stelt de juiste vragen en weet zo haarfijn de strategie en doelstellingen te vertalen in een mooi opleidingsplan voor de afdeling. Je kan dit niet alleen bedenken, dus je weet hoe essentieel samenwerking is. En je bent ook in het bezit van een behoorlijke dosis executiekracht. Met jouw positieve instelling zie je nooit beren op de weg. 


Je steekt de handen uit de mouwen. En zonder al te veel aanwijzingen weet jij je een weg te banen door alle informatie en daaruit voortvloeiende werkzaamheden. Ook online weet jij de juiste mensen te vinden die je kunnen helpen. Je bent niet bang om de telefoon te pakken. Zo bouw jij razendsnel een netwerk op en weet je altijd de juiste mensen te betrekken bij je projecten. Verder worden we blij als er op je LinkedIn profiel schittert:

 • een HBO diploma, of aantoonbare werkervaring op HBO niveau;

 • minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;

 • aantoonbare ervaring met communicatie en/ of marketing.

 

Maar boven alles ben je een enthousiaste "doener". Iemand die ervoor zorgt dat we prachtige programma’s kunnen lanceren. Je bent goed in het vertalen van de bedrijfsdoelstellingen naar programma’s, en wel op die manier dat menig MT zich binnen de kortste keren afvraagt hoe ze het ooit zonder jou deden. De voorkeur gaat daarbij uit naar een beschikbaarheid van 32 tot 36 uur per week.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Job requirements

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Programmamanager Learning & Development? Solliciteer dan via de onderstaande button. Eerst nog wat meer weten? Stuur dan een mail naar Roy Snoeijink (recruiter bij DPG Media) via roy.snoeijink@dpgmedia.nl.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals AD, de Volkskrant, Q-Music, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

 

We bieden je een professionele waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ​​ruim 5.500 aangesloten collega's om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

 

Ontdek wat wij je te bieden hebben . En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op  LinkedIn en Twitter .