Overslaan naar content

Product Owner B2C

Hybride
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
IT

Functieomschrijving

Amsterdam - Bij DPG Recruitment streven we ernaar om de beste talenten aan te trekken en te behouden. DPG Recruitment staat bekend om merken als Nationale Vacature Bank, Intermediair en Tweakers Carrière. We zijn een dynamisch bedrijf dat constant groeit en innoveert. Onze producten spelen een cruciale rol in de recruitment sector en we zoeken een getalenteerde Product Owner om ons team te versterken.

Functieomschrijving:

Als Product Owner (B2C) bij DPG recruitment ben je verantwoordelijk voor het definiëren en beheren van de productvisie. Je werkt nauw samen met verschillende belanghebbenden, waaronder ontwikkelingsteams, marketing en klanten, om de productstrategie te definiëren en te implementeren. Altijd met een focus op het maken van impact en de vraag: hoe houden we het gebruiksplatform voor de werkzoekende relevant en gebruiksvriendelijk? Projecten waar we nu bijvoorbeeld mee bezig zijn: integreren van WhatsApp Video voor sollicitaties en solliciteren zonder CV.

Verantwoordelijkheden:

 • Opstellen en prioriteren van de productbacklog op basis van bedrijfsdoelen en klantbehoeften.
 • Leiden van sprintplanningen en sprintreviews.
 • Samenwerken met UX/UI-teams om intuïtieve en gebruikersvriendelijke producten te leveren.
 • Monitoren van markttrends en concurrenten om de concurrentiepositie te behouden.
 • Vertalen van bedrijfsstrategieën naar concrete productontwikkelingsplannen.

Vereisten

Vereisten:

 • Ervaring als Product Owner in een vergelijkbare omgeving.
 • Sterke communicatie- en leiderschapsvaardigheden met de focus op impact maken
 • Analytisch denkvermogen en probleemoplossend vermogen.
 • Kennis van recruitment en HR-processen is een pluspunt.

Wij bieden:

 • salaris, passend bij jouw ervaring;

 • 36-urige werkweek;

 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;

 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;

 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen;

Als hét mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Ongeacht je achtergrond, nodigen we je uit om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Solliciteren, en dan?
Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Jan Rep beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar jan.rep@dpgmedia.nl.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Instagram.


Wij doen onze werving graag zelf en acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of