Overslaan naar content

Producer audio-videoredactie (tijdelijk)

Hybride
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Redactie

Functieomschrijving

Rotterdam - Ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat, zijn wij op zoek naar een kandidaat die beschikbaar is tussen half mei en eind oktober. Als producer zul je werken voor de (live) audio- en videoproducties van AD.nl.

Wie ben jij?
Je hebt goede plannings- en organisatiekwaliteiten en meerdere jaren ervaring met het produceren van online video's. Je bent communicatief sterk, volgt het nieuws op de voet en bent een aanpakker. Ervaring met Microsoft Excel, Google Docs en/of planningsystemen is een vereiste. Het hebben van een rijbewijs is een pré.

Wat wordt er van je verwacht?

 • Je bent beschikbaar tussen half mei en eind oktober.

 • Organisatorisch sterk.

 • Stressbestendig en een flexibele werkhouding.

 • Oplossend vermogen, proactief en een dienstbare instelling.

 • Teamplayer met goede sociale en communicatieve vaardigheden.

 • Punctuele werkwijze.

 • Kennis van begrotingen en operationele kennis van beschikbare productiemiddelen.

 • Op de hoogte van facilitaire ontwikkelingen voor zover deze betrekking hebben op de inzet van productiemiddelen.

 • Toezien op kwalitatieve en inhoudelijke naleving van gemaakte afspraken met leveranciers.

 • Het uitvoeren van diverse logistieke en administratieve werkzaamheden zoals roosters en planningen.

 • Productioneel ondersteunen van de redactie.


Als hét mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Ongeacht je achtergrond, nodigen we je uit om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring je meebrengt.

Wat bieden wij
Een tijdelijke functie voor 3 of 4 dagen in de week. Je komt te werken in een afwisselende functie bij het grootste mediabedrijf van Nederland. Een energieke en innovatieve omgeving binnen een gemotiveerd en enthousiast videoteam.

Daarnaast bieden wij aantrekkelijke voorwaarden zoals:
 • Salaris, passend bij jouw ervaring.
 • Een parttime werkweek. Dagen in overleg.
 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget.


Wie zijn wij?
AD.nl is onderdeel van DPG Media. De audio/videoredactie, waar je aan de slag gaat, is een team dat nieuws -video’s en -podcasts maakt voor AD.NL en NU.nl, de regionale titels van DPG Media. Daarbij hoort een groot bereik, en dus ook een grote verantwoordelijkheid.

Solliciteren, en dan?
Heb je zin om aan de slag te gaan? Solliciteer snel en je krijgt uiterlijk 7 dagen na je sollicitatie een reactie. Eerst nog meer weten? Rozemarijn Wismans beantwoordt graag je vragen. Zij is te bereiken via Rozemarijn.Wismans@dpgmedia.nl.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic en JOE, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is. Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en X.

Vereisten

Wij hebben geen hulp nodig van externe partijen bij het vinden van onze nieuwe collega!

of