Overslaan naar content

Podcast producer HLN

Op locatie
  • Antwerpen, Vlaams Gewest, België
News City

Functieomschrijving

Bij DPG Media willen we inspireren, informeren en entertainen. Achter elk van onze mediamerken staat een team van sterke collega’s die hun drive en passie inzetten om kleine ideeën te laten uitgroeien tot grote successen.

Ben je ambitieus, creatief, en bouw je graag mee aan onze digitale community én heb je een passie voor alles rondom podcasting? Dan ben jij de podcast producer waarnaar we op zoek zijn.

Welke uitdaging ga jij aan?

  • Je bedenkt creatieve en journalistieke ideeën en werkt individueel of samen met collega’s concepten uit tot volwaardige podcasts.

  • Je zorgt ervoor dat alles op tijd klaar is en dat de verschillende deadlines gehaald worden.

  • Je bent verantwoordelijk voor het afwerken en publiceren van de podcasts en zorgt ervoor dat deze voldoet aan onze normen en richtlijnen.

  • Je werkt samen met andere afdelingen en externe partners en zorgt ervoor dat we een mooi eindresultaat neerzetten.

Vereisten

Waarom kiezen voor DPG Media?

Deze opportuniteit biedt je de kans om te kiezen voor een fantastische job in hét mediabedrijf van België. Je krijgt er bovendien een topteam van collega’s bovenop.

Dit is een interim opdracht voor lange duur met kans op vaste indiensttreding.

Creatieve oplossingen voor complexe problemen en samenwerken met veel verschillende teams: werken bij DPG Media is elke dag anders. Die realisaties kunnen we enkel neerzetten dankzij teamwork en een toffe werksfeer. Van de inspirerende babbel aan de koffiemachine, de uitnodigende inrichting van onze gebouwen tot de legendarische personeelsfeesten: de mediavibes hangen overal.

We geloven daarnaast in een gezonde werk-privébalans waarbij we je voldoende zuurstof geven door ons well-being en flexwerk beleid.

De strategie van DPG Media focust op de digitale versnelling en hoe we ervoor zorgen dat we als leidend mediabedrijf voorop blijven. Daarvoor zijn ook jouw talenten, kennis en skills cruciaal. Dus geven we je alle kansen om te blijven groeien. Zo houd je grip op je toekomst. Via verschillende opleidingen en de “Academy by DPG Media” neem je ownership over jouw ontplooiing.

Ben jij top in je vakgebied of heb je de ambitie om top te worden? Fleur je helemaal op in een warme, creatieve, bruisende omgeving waarin je constant uitgedaagd wordt? Neem contact met ons op en laten we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Want jouw talent is welkom bij DPG Media, ongeacht jouw achtergrond en voorkeuren.

of