Overslaan naar content

Partner Manager Mobility

Hybride
 • Hilversum, Noord-Holland, Nederland
€ 4.200 - € 6.000 per maandIndepender

Functieomschrijving

Hilversum - Ben jij er klaar voor om jouw kennis en ervaring te benutten om consumenten te helpen met lastige keuzes? Binnen een organisatie waar vrijheid, durf en eigenzinnigheid centraal staat? En waar ‘the sky the limit is’ wat betreft persoonlijke ontwikkeling? Lees dan snel verder, want wie weet is dit de rol voor jou.

Bij Independer helpen we mensen bij het maken van keuzes. We creëren overzicht en maken vergelijken gemakkelijk. Bijvoorbeeld voor autoverzekeringen. Dat scheelt de klant veel uitzoekwerk en geeft de klant forse besparing op de vaste lasten. We zijn daar al 25 jaar heel succesvol mee. Maandelijks helpen we honderdduizenden klanten.

Jouw rol als Partner Manager Mobiliteit bij Independer
Independer is een tweezijdig platform met aan de ene kant de consument en aan de andere kant onze leveranciers; de partners. Die partners zijn voor ons net zo belangrijk als de consument want zonder hen geen goed gevulde vergelijking. We hebben een mooi aanbod en dat willen we nóg beter maken. Aan jou de taak om de relatie met onze grootste partners verder te verdiepen, te versterken en hun stem te vertegenwoordigen binnen Independer. Een flinke uitdaging want het speelveld is complex. De partner is tegelijkertijd je grootste concurrent, financiële producten zijn ingewikkelder dan fysieke producten en de markt is sterk gereguleerd. Bij ons vind je dus geen snelle en makkelijke sales acties, maar creatieve uitdagingen. En laat dat nu precies zijn waar jij je energie uit haalt toch?

Deze mooi rol vervul je binnen het domein mobiliteit (goed voor 40% van onze omzet, met onder andere autoverzekeringen, brommer verzekeringen, fietsverzekeringen, brandstofkosten tooling en meer). De wereld van mobiliteit is in beweging: ontwikkelingen als autonoom rijdende auto's, deelauto's, mobility-as-a-service, de groei van elektrische tweewielers. Dit alles heeft invloed op keuzes van de consument. En daar kunnen wij ze, samen met veel partners, bij helpen.

Als Partner Manager Mobiliteit ben je commercieel verantwoordelijk voor de relatie met onze partners, en zorg je dat onze ‘winkel’ goed gevuld is. Jij speelt een belangrijke rol in het verdiepen en versterken van deze relaties. Naast de focus op bestaande klanten, speel jij ook een rol in het aantrekken van nieuwe partners. Van A-merken tot online white labels en nichespelers, jij weet ze aan ons te binden.

Concreet ga je aan de slag met:

 • Relatiemanagement: het onderhouden en verder uitbouwen van de relaties met onze top-partners. Maar jij kunt ook de toegevoegde waarde van Independer als geen ander uitdragen en bent in staat nieuwe partners aan ons te binden.
 • Onderhandeling: we bouwen aan duurzame relaties, dus je bent ook in staat de onderhandelingen met ervaren inkopers tot een goed einde te brengen.
 • Toegevoegde waarde: samen met je collega partnermanagers til je het niveau van hoe we onze partners bedienen naar een steeds hoger niveau. Dat betekent dus steeds nieuwe dingen bedenken om onze toegevoegde waarde voor onze partners te vergroten, nu en in de toekomst.
 • Marktonwikkelingen: jij praat de hele dag met onze partners dus bent als geen ander op de hoogte wat er speelt en waar ze naar toe bewegen. Dat vertaal jij intern naar de juiste partner strategie en acties.  


Het team
Als Partner Manager Mobiliteit maak je onderdeel uit van twee teams. Aan de ene kant hebt je het Category Management team. Met deze collega’s zorg je dat Independer op het b2b vlak continu verbetert.

Aan de andere kant heb je het domeinteam Mobiliteit, waarbij jij de kant van de partners vertegenwoordigt. Onder aansturing van de domeinmanager zoek je -samen met de ander functionele experts, van data tot design- naar manieren om de groei verder te versnellen.


Waarom juist Independer?
Om te beginnen horen we thuis in het lijstje van de grootste online platformen van Nederland. Andere spelers op dit lijstje zijn bol.com, Coolblue en thuisbezorgd.nl. In tegenstelling tot deze mooie organisaties zijn wij een relatief kleine club specialisten gebleven. Dit maakt ons wendbaar en zorgt dat alles wat jij doet echt van impact is op de organisatie.

“Heb ik het nou allemaal wel écht goed geregeld?” Dat is het stemmetje dat bij een financiële beslissing vrijwel altijd door het hoofd blijft spoken. Ons ultieme doel is om deze twijfel bij alle Nederlanders te laten verdwijnen. Daarvoor is ons platform uitermate effectief. En dat maakt dat we na 25 jaar nog steeds hard aan het groeien zijn.

De Independer-cultuur is informeel, open en vrijheid & durf staan centraal. Je gaat nauw samenwerken met specialisten op het gebied van data, markt, online en tech. Echte vakspecialisten waar je als professional veel van kunt leren.

We mogen onszelf officiëel een Great Place to Work noemen. We hebben de titel gekregen van onze collega's en Great Place to Work Nederland. Wat dat inhoudt? Onze collega's noemen dit een fijne organisatiecultuur waar ze met veel plezier, vertrouwen en trots willen werken.

Vereisten

Wat zoeken wij in een Partner Manager?
Als Partner Manager ben je bevlogen als het gaat om klantgerichtheid. En dankzij je commerciële ervaring en communicatieve vaardigheden slaag je erin om partners en collega’s voor je ideeën te winnen. Je hebt ruime ervaring met het managen van key-accounts en het onderhandelen, implementeren en beheren van deze contracten.


Wat vinden we nog meer belangrijk?

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
 • Vanaf 5 jaar relevante werkervaring bij een online e-commerce platform.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.
 • Commercieel en daadkrachtig: je ziet kansen en pakt ze ook.
 • Verstand van verzekeren is handig, maar belangrijker zijn je competenties.


Wat krijg jij van ons?

 • Een salaris tussen €4200 en €6000 bruto per maand (excl. vakantiegeld en jaarlijkse bonus)
 • Een premievrij pensioen, 30 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een thuiswerk -en internetvergoeding.
 • Flexibiliteit in werktijden, en de mogelijkheid om voor 50% vanuit huis (en zelfs een aantal weken per jaar vanuit het buitenland) te werken.
 • Veel ruimte om te groeien en ontwikkelen - laagdrempelig met ons Independer- en DPG-brede opleidingsaanbod, maar kan ook daarbuiten.
 • Leuke events, borrels en verschillende (twee-) wekelijkse sportactiviteiten.
 • Dagelijks een uitgebreide, verse -en gezonde lunch in onze bedrijfs-bakery.
 • Een fijn kantoor -met gratis parkeergelegenheid- vol enthousiaste collega's, aan de rand van het Hilversumse Mediapark.Interesse?
  Leuk!  Klik op de 'solliciteer’ knop bovenaan de pagina en wie weet zien we jou snel.

of