Paralegal

Job description

Amsterdam- Ben jij dé paralegal die nauwkeurig en accuraat onze juristen ondersteunt op het gebied van organisatorische en juridische vraagstukken? Heb jij reeds enkele jaren ervaring binnen een juridische omgeving en ben jij toe aan breed pakket van verantwoordelijkheden, met de focus op corporate housekeeping? Reageer dan snel!
 

Wat ga je doen
Onze juridische afdeling bestaat uit 6 juristen en 1 juridisch secretaresse. Als paralegal is het jouw doel om onze juristen, in de breedste zin, te ontzorgen. Dit door de organisatorische en administratieve werkzaamheden binnen de afdeling naar je toe te trekken en focus te houden op de corporate housekeeping. Je werkt met veel discrete informatie en met strakke tijdslijnen, waarbij jij ervoor zorgt dat alle administratie klopt. Ook schakel je regelmatig met onze collega’s in België en pak je diverse organisatorische vraagstukken op. Denk hierbij aan het plannen en organiseren van vergaderingen, seminars en andere events.

Dagelijks houd je je bezig met:

 • Ondersteunen en coördineren op het gebied van corporate housekeeping, waaronder fusies, besluitvorming en het actueel houden van de inschrijvingen in het handelsregister en de aandeelhoudersregisters.
 • Coördinatie van het beheer en onderhoud van de merkenportefeuille.
 • Ondersteuning van juristen in het team, zowel organisatorisch als vakinhoudelijk, onder meer op het gebied van compliance.
 • Beheer van de juridische modellen en het digitale archief.


Wat maakt jou de ideale kandidaat
Voor deze rol zoeken wij een gedreven paralegal met enkele jaren werkervaring. Jij bent iemand die nauwkeurig en gedetailleerd kan werken en graag een proactieve bijdrage levert aan de doelen van het team en de projecten die lopen. Servicegericht zijn is voor jou vanzelfsprekend.

Verder:

 • Heb je een HBO werk- en denkniveau.
 • Heb je 3 tot 5 jaar relevante werkervaring.
 • Ervaring met het Office 365 pakket, ervaring met Google Workspace is een pré.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Ben je 32 tot 36 uur per week beschikbaar (minimaal 4 dagen per week).


DPG Media is hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.


Wij bieden jou

 • Salaris, passend bij jouw ervaring.
 • 36-urige werkweek.
 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget.
 • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

Job requirements

Solliciteren, en dan?

Heb je zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan voor 15 juni! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Wil je meer weten over de vacature? Neem contact op met Marc van Breda, Head of Legal, via e-mail Marc.van.Breda@dpgmedia.nl of via de telefoon 06-10396037.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services, zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.